Rıdvan Dilmen NTV'den istifa etti

celikci

New member
Rıdvan Dilmen NTV'den istifa etti
Twitter üzerinden yaptığı açıklamada 'şeytan' lakaplı Dilmen, '' 43 yıldır Türk Futboluna, onurumla gururumla ve namusumla hizmet ettim. Milli futbolcu, teknik direktör ve futbol yorumculuğu yaptığım bu süreci bugün sonlandırıyorum.'' dedi. 'Hepsini tek tek ifşa edeceğim'2020- 2021 sezonun başında MHK Başkanı olan Serdar Tatlı'nın göreve gelmesinde payı olduğu iddia edilen ve çeşitli sosyal medya mecralarında linç edilen Dilmen, ''Kimsenin şüphesi olmasın ki yakın zamanda bana ve aileme yapılan bu iftira dolu kampanyanın aktörlerini açıklayacağım. Şahsım kullanılarak halkı kin ve nefret üzerinden kutuplaştıran bu insanları, tetikçilerini ve azmettiricilerini belgelerle tek tek ifşa edeceğim'' ifadelerini kullandı. 'Dilmen soyadını onurumla taşıyacağım'Vicdanen çok rahat olduğunu dile getiren Dilmen, ''Hiç bir kişiye, kuruma veya bir camiaya saygısızlığım olmadı. Fakat geldiğimiz bu noktada sistemli bir şekilde hedef gösteriliyorum. Bana ve aileme yaşatılan bu üzüntüleri, bu iftiraları yine başkaları gibi kabullenmem mümkün değildir. Bugüne kadar olduğu gibi rahmetli babamın ve annemin bana bıraktığı en değerli miras olan soyadımı Rabbim izin verdiğince onurumla taşıyacağım. Bugüne kadar arkamda olan Doğuş Grubu sahibi sayın Ferih Şahenk bey ve NTV ailesine sonsuz teşekkür ederim. Ekran başında beni izleyen tüm izleyicilerimize minnettarım'' açıklamasında bulundu.

ALINTIDIR