Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddia edilen Hadise'den açıklama

celikci

New member
Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddia edilen Hadise'den açıklama
Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, başka kadınlarla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü 11 yıllık eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açtı. Bu gündemin ardından Zarrab'ın yasak aşk yaşadığı kişilerden birinin Gündeş'in yakın arkadaşı Hadise olduğu iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından tüm gözlerin çevrildiği ünlü şarkıcı Hadise'den hakkındaki iddialarla ilgili ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hadise, ' Ramazan gününde bana bunu yaşatanlardan hesabını soracağım' dedi. Hadise'den İlk Açıklama GeldiEbru Gündeş, 11 yıllık eşi Reza Zarrab'a başka kadınlarla ilişkisi olduğunu öne sürerek boşanma davası açtı. Gündeş'in boşanma dilekçesinde bahsettiği kadınlardan birinin bir dönem aynı programda jüri üyeliği yaptığı yakın arkadaşı Hadise olduğu iddia edildi. Reza Zarrab'ın Hadise ile yasak aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan iddiaların ardından tüm gözlerin çevrildiği ünlü şarkıcı Hadise'den ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hadise, 'Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek Ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım' ifadelerini kullandı. Yasak Aş İddiası Gündeme Bomba Gibi DüştüÜnlü şarkıcı Ebru Gündeş'in 11 yıllık eşi Reza Zarrab'a Bodrum Aile Mahkemesi'nde açtığı boşanma davasının ardından bomba iddialar peş peşe geldi. Gündeş'in boşanma dilekçesinde eşi Reza Zarrab'ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu hatta kendisinin de bu kadınlardan birini yakından tanıdığını belirttiği öğrenildi. Hürriyet'te yer alan haberde ise Ebru Günde'in tanıdığını söylediği kişinin yakın arkadaşı Hadise olduğu iddia edildi. Hadise ve Zarrab'ın son olarak 2019 yılında Amerika'ya giderek orada birkaç defa görüştükleri öne sürüldü. O dönemde ünlü şarkıcının Amerika'dan dönerken dünyaca ünlü markaların kıyafetlerinin fotoğraflarını paylaştığı, fotoğrafları paylaşılan bu kıyafetlerin kendisine Zarrab tarafından hediye edildiği de iddialar arasında yer aldı. Sevgilisi Kaan Yıldırım'dan Destek GeldiHakkında çıkan yasak aşk iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Hadise'ye en büyük destek sevgilisi Kaan Yıldırım'dan geldi. Ünlü oyuncu Yıldırım, sevgilisinin açıklama metnini kendi Instagram hesabından paylaşarak desteğini gösterdi.

ALINTIDIR