Rekabet’ten kimi birleşme ve devralmalara onay

Zeytin

Global Mod
Global Mod
Rekabet Kurumu’nun internet sitesinden yapılan duyurulara bakılırsa, Şura, CPP Investments ve Votorantim S.A. tarafınca tam fonksiyonel bir ortak teşebbüs kurulması sürecini onayladı.

Manuchar NV’nin tek denetiminin LSF XI Magpie Bidco SRL aracılığıyla Lone Star Funds tarafınca devralınması uygun bulundu.

Quidel Corporation ve Ortho Clinical Diagnostics Holdings plc içindeki birleşme sürecine müsaade verildi.

M. M. Tiftik Kardeşler Nakliye İnşaat Emlak Petrol ve Tarım Eserleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd. Şti’nin tek denetiminde bulunan Ankara’daki Çayyolu Hazır Beton Tesisinin tek denetiminin, kiralama yoluyla Votorantim Cimentos S.A.’nın iştiraki Votorantim Çimento San. ve Tic. AŞ aracılığıyla sonuncu olarak Votorantim S.A. tarafınca devralınması süreci onaylandı.

Slim Fusina Rolling S.R.L. ile Concord Resources Limited ve Niche European Holdings LLC tarafınca ortak denetim edilen Niche Fusina Rolled Products S.R.L.’nin birleşmesi süreci uygun bulundu.

Gaziantep Hastane Sıhhat Hizmetleri İşletme ve Yatırım AŞ’nin tek denetiminin Rönesans Sıhhat Yatırım AŞ aracılığıyla Rönesans Holding AŞ tarafınca devralınması süreci ile daha sonrasında ortak denetiminin Meridiam Eurasia SAS tarafınca devralınması sürecine müsaade verildi.

Solarpower Güç Üretim AŞ’nin paylarının tamamının Aceka Turizm ve İnşaat AŞ, Altaylar Altyapı ve Materyal Hizmetleri AŞ, Bilgidar Bağlantı Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti, Hazar Altyapı ve Materyal Hizmetleri AŞ, Kent Altyapı ve Gereç Hizmetleri AŞ, Lisola Elektrik Üretim İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti, Onan Güç Üretim AŞ, Eflak Güç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Dimetoka Güç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Varna Güç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Segah Güç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, İsfahan Güç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Buselik Güç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Hersek Güç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti ile Turaneli Güç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti tarafınca devralınması süreci onaylandı.

Dr. Ing. H.C. F. Porsche AG tarafınca kurulacak olan ve Pon Holdings B.V.’nin çabucak sonrasında paylarının bir kısmını devralacağı yeni bir şirketin (MS JV) kuruluşuna ait sürecin kapsamda olmadığı kararlaştırıldı.

Okumaya devam et...