Polislerin yanında doktora baş atan maganda elini kolunu sallaya sallaya ortamıza karıştı

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Aydın’ın Didim ilçesinde alkollü araba kullanırken yakalanan Tahir D., denetim için getirildiği hastanede acil hekimi Doğancan Kılıç’a polislerin yanında baş atarak yaraladı. Kaşı yarılan doktora 5 dikiş atıldı.

Olay, saat 00.00 sıralarında Didim Devlet Hastanesinde meydana geldi. Teze göre, polis takımlarının asayiş uygulaması sırasında alkollü olarak tespit ettikleri şoför Tahir D., Didim Devlet Hastanesine denetime getirildi. Acil Servise getirilen Tahir D., Acil Servis’te bir anda Didim Devlet Hastanesinde bakılırsavli Acil Servis Doktoru Dr. Doğancan Kılıç’a baş attı. Darbe ile kaşı yarılan doktora 5 dikiş atıldı. Doktora saldıran maganda ise emniyetteki süreçlerinin akabinde çıkarıldığı mahkeme tarafınca özgür bırakıldı.

AYDIN VİLAYET SIHHAT MÜDÜRÜ SALDIRIYI KINADI

Aydın Vilayet Sıhhat Müdürü Dr. Osman Açıkgöz’ün ise olaya reaksiyon göstererek, “18 Aralık 2021 tarihinde saat 00.10 civarında Didim Devlet Hastanemiz Acil servisine kolluk kuvvetleri nezaretinde getirilen kuşkulu tarafınca, Acil Servis Doktorumuz Dr. Doğancan Kılıç hücuma uğramıştır. İsimli ve idari olarak gerekli soruşturmalar başlatılmıştır. Sürecin takibi her istikametiyle şahsen müdürlüğümüzce yapılacaktır. Doktorumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yapılan bu menfur saldırıyı kınıyoruz” tabirlerine yer verildi.

Polis eşliğinde elleri kelepçeli hastaneye getirilen Tahir D.’nin, kendisini denetim etmek isteyen doktora baş attığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.