Pınar Deniz: Seyirciyi şaşırtacak sahneler geliyor!

Tuncay

New member
İTÜ işletme mühendisliği tarafınca düzenlenen toplumsal medya ödül merasimine, ‘En Yeterli Erkek Şarkıcı’ kısmında ödül alan Kenan Doğulu ve ‘En Âlâ Bayan Oyuncu’ mükafatı alan Pınar Deniz katıldı.

‘Yargı’ dizisi ‘En Düzgün Dizi’ mükafatını alırken, Kaan Urgancıoğlu’da ‘En Yeterli Erkek Oyuncu’ mükafatına layık görüldü. İTÜ Ödülleri’nde ‘En Uygun Bayan Oyuncu’ ödülünün sahibi olan Pınar Deniz, merasim daha sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı.

“SEYİRCİNİN ÇOK UYGUN HİSSETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

Oyuncu, rol aldığı ‘Yargı’ dizisinin reyting başarısı ve toplumsal medyada ağır ilgi görmesiyle ilgili; “Biz fazlaca emek vererek ve severek başladık işe. Seyircinin bunu fazlaca yeterli hissettiğini düşünüyorum. Şu an ki gidişattan hayli memnunuz, reytingimiz de artıyor. Seyircimiz de hayli hoş reaksiyonlar veriyor. Aldığımız mükafatlar de motivasyon oluyor” sözlerini kullandı.

Deniz, “Dizinin senaryosuyla alakalı neler söyleyeceksiniz?” sorusuna, “Bizim senaryo da daima bir sürpriz olduğu için söyleyeceğimiz her şey spoilere girecekmiş üzere hissediyorum, o yüzden genelde susuyorum fakat seyirciyi şaşırtacak ve heyecanını üstte tutacak sahneler ve kıssa geliyor” karşılığını verdi.

Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ile alakalarının nasıl başladığını anlattı: Birinci tanışma toplantısında karşılaştık. O an yalnızca işe odaklanmıştım. Benden duymuş olmayın ancak kendisi birinci görüşte de boş değilmiş bana karşı. Sinema bitse de baktık ki hiç ayrılamıyoruz, daha sonrası güzellik hoşluk işte.

Yargı’nın yıldızının, Elle mecmuasına açıklamaları şöyleki:

“Yiğit beni olduğum üzere kabul ediyor. kimi vakit fazlaca zıt düşünüyoruz lakin sadece birbirimizi daha uygun anlamak için dünyamızı genişletiyoruz.”

“ARADA DELİLİĞİM TUTUYOR” “Bir niyet üzerine saatlerce konuşabiliyor olmamızı seviyorum. Ortada deliliğim tutuyor lakin öbür biri olsam kendimin sevgilisi olurdum herbiçimde.”

“Bir niyet üzerine saatlerce konuşabiliyor olmamızı seviyorum. Ortada deliliğim tutuyor ancak diğer biri olsam kendimin sevgilisi olurdum herbiçimde.”

“Kurduğum tüm bağlantılar sevgi odaklı. Sahiden sevdiğim insanın her manada uygunluğunu düşünüyorum. Alan benim için fazlaca değerli. O yüzden karşımdakinin yaşadığı her ana hürmet duymaya çalışırım.”

“İlişkinin devam etmesi için en kıymetli kriter sabır ve özveri. İsmi üstünde ilgi. Birden çok birbirine benzemeyenin ortak bir lisan yakalama gayreti. Şayet temelinde sevgi var ise, emek vermek mecburî bir hal. Birbirini manaya, şahsi algılama ve biz olma hissine erişildiğinde ilgi epeyce daha kalıcı ve sağlam oluyor bence.”

“BİR BAĞDA KURULABİLECEK EN BERBAT CÜMLE”

“Aşkla bir arada alışılmış ki kendimde değişiklik hissediyorum fakat karakterimin temel taşlarından ödün vermiyorum. ‘Ben bu biçimdeyim’ bir münasebette kurulabilecek en makus cümle olabilir. Her an her saniye değişiyorsun, niye sevdiğin beşerle ortak bir yerde buluşmayasın?”