Pelin Akil-Anıl Altan çiftinden beşinci yıl kutlaması

Tuncay

New member
Üç yıllık ilgilerini 2016 yılında evlilikle taçlandıran Pelin Akil ile Anıl Altan, üç yıl evvel ikiz kızları Alin ve Lina’yı kucağına alarak birinci kere baba olmanın sevincini yaşadı.

Sık sık eşi ve kızlarıyla geçirdiği keyifli anları takipçileriyle paylaşan ünlü çift, bu defa yaptıkları paylaşımlarla evlilik yıl dönümlerini kutladılar.

BEŞİNCİ EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ YEMEĞİ

birinci vakit içinderda Instagram’ın kıssalar kısımdan bir paylaşım yapan hoş oyuncu, “Sevgililikte sekizinci, evlilikte beşinci yıl dönümü yemeğine çıkardı bu delikanlı beni” diyerek eşiyle poz verdi.

PEŞ PEŞE AŞK DOLU PAYLAŞIMLAR

Gece sonunda Altan, eşini öptüğü kareyi Instagram’dan paylaşarak, “Beşinci yılımız kutlu olsun canım karım. Kızlarımızla hayallerimize yanlışsız adım adım birlikte kaç memnun senelera… Seni epey seviyorum” diye yazdı.

Akil de kendi Instagram hesabından, “Şu sekiz seneye neler sığdırdı hoş sevgilim. Bu akşam bunların belini kıralım mı? Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun. Seni fazlaca seviyorum. Âlâ ki…” notunu düştü.

YORUM YAĞDI

Ünlü çiftin aşk dolu fotoğraflarına binlerce beğeni yağarken; ikilinin takipçileri “Çok tatlısınız”, “Maşalah”, “Nice yıllare” üzere yorumlar yaptı.

İKRAM KRİZİ

Öte yandan geçtiğimiz aylarda kendisine ikram almayan eşinin yaptığını anlatan Anıl Altan, takipçilerini kırıp geçirmişti.

KUTUYA PARA KOYUP, NOT YAZMIŞ

Kendisi için elektronik aleti gösteren Altan, “Bunu da kendime aldım. İsteyerek, beğenerek aldım. Meskene bir geldim. Bana ‘Doğum günün kutlu olsun’ diye kutuyu getiriyor. Kutunun içine zarfla para koymuş. Bir de not yazmış. Diyor ki: Ben almış üzere olayım. Bu hoş bir şey mi? Bir de epeyce hoş bir şeymiş üzere. Not da şu yazıyor: Anıl Beyefendi sizi o kadar hayli seviyoruz ki para iadesi yaptık. Sevgiler.”

“AŞKIM KABUL ET”

Altan’ın “Markanın da ismini yazmış. Para veriyor bana” kelamları üzerine; eşi, “Aşkım ben almış üzere olayım kabul et bunu ne olur?” dedmişti.

Güzel oyuncu, kelamlarını; “Ben de sana bu biçimde yapacağım bundan daha sonra. Kendine isteyerek aldığın şeylerin içine parasını koyup, not yazacağım” dedi. her neyse anlayan anladı. Çok ince düşünmüşsün Pelin’ciğim bu manevi armağan için teşekkürler” diyerek noktalamıştı.