Pedro de Noronha’dan Tülin Şahin yanıtı: Gerçekleri ortaya çıkardım!

Tuncay

New member
Tülin Şahin ve Pedro de Noronha’nın kızları Siena Leyla, Kasım 2019’da dünyaya geldi. Ünlü model, doğumdan bir süre daha sonra da Noronha ile bağını noktaladı.

Çocuğunun annesi ile mahkemelik olan Pedro de Noronha, magazin gündeminden düşmüyor. Bebek’te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Portekizli iş insanına, Deniz Akkaya’nın tercümanlık yapması dikkat çekti.

“SİENA’YI GÖRMEK İSTİYORUM”

Basın mensuplarının “Önceki gün çıkan röportajınızdan daha sonra neler söylemek istersiniz?” sorusu üzerine Pedro De Noronha, açtı ağzını yumdu gözünü.

Noranha, “Sonunda gerçeklerin ortaya çıkmasına epeyce sevindim. Uzun müddettir şahsımla ilgili birbirinden değişik haberler çıkıyordu. Ben de doğruları anlatarak gerçekleri ortaya çıkardım. Buradaki hukuk sistemine fazlaca güveniyorum. Benim asıl derdim geçmişte olan değil, kızım Siena’yı görmek istiyorum” dedi.

“KIZIM İÇİN SAVAŞACAĞIM”

Portekizli iş insanı, “Hem kendi çocuklarınız, birebir vakitte Tülin Hanım’dan olan kızınız Siena, bu olaylardan olumsuz etkilendi. Bundan daha sonra ne olacak? Ne yapmayı düşünüyorsunuz?” sorusuna cevap verdi.

“Birincisi bunların hepsi geçmişte kaldı. Ben geçen sefer geldiğimde havalimanında tutuklandığım için çocuklarım kendi başlarına otele gitmek zorunda kaldı. Bunların artık hiç bir ehemmiyeti yok…”

“Kızımın Siena’nın geleceği için bundan daha sonrasına bakacağım ve çabamı bitirmeyeceğim. Savaşacağım. Sonunda kendimi duyuracak bir nefesim olduğu için sizlere epey teşekkür ederim.”

“ÇOCUĞUNA DEZENFEKTAN İÇİRMEYE KALKIŞTI”

Tülin Şahin, Noronha’nın hem kendisine tıpkı vakitte kızına şiddet uyguladığını öne sürerek savcılığa cürüm duyurusunda bulunmuş; evvel bir ay, akabinde iki ay uzaklaştırma sonucu aldırmıştı.

Dilekçesinde Noronha’nın üç milyon euro borcu olduğunu öne süren Şahin, onun kızlarını kaçırarak kendisinden fidye talebinde bulunmak isteyeceğini ileri sürmüştü. Noronha’nın çocuğuna dezenfektan içirmeye çalıştığını ve bayıltacak biçimde sıktığını tez eden Şahin, banka hesaplarının adapsız biçimde denetim edildiğini savunmuştu.

Pedro de Noronha ise argümanların hayal eseri ve iftira olduğunu belirtip, uzaklaştırma sonucuna itiraz etmişti. Tülin Şahin’in mental sıhhatinin yerinde olmadığının öne sürüldüğü dilekçede, “Mahkeme sonucuna ters davranarak babayla çocuğun görüşmesine mani olmaktadır” denilmişti.

UZAKLAŞTIRMA KARARI KALDIRILDI!

Mahkeme, Pedro de Noronha’nın itirazını kabul etmişti. Tülin Şahin’in tez ettiği olay ile önlem müddetsinin orantılı olmadığını belirten mahkeme, Noronha aleyhine verilen uzaklaştırma sonucunı kaldırmıştı.

Öte yandan itiraz dilekçesinde; Pedro de Noronha’nın çocuğunu görmek için İstanbul’a geldiği, fakat Tülin Şahin’in bunu engellediği öne sürülmüştü.