Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz hakim karşısına çıktı! İddianamede şok küfürler

celikci

New member
Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz hakim karşısına çıktı! İddianamede şok küfürler
Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulut'a şiddet uyguladığı iddiaları magazin basınının sarsmıştı. İki sevgili birbirinden şikayetçi olurken bugün ilk kez hakim karşısına çıktılar. İstanbul 58. Asliye Ceza mahkemesinde görülen duruşmaya Deniz Bulutsuz ve avukatları katılırken Ozan Güven de adliyeye avukatı ile birlikte geldi. İki eski sevgili kendilerine mikrofon yönelten basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken mahkemeye çıkan müşteki sanık Ozan Güven oyunculuk işiyle uğraştığını söyledi. Ozan Güven'in aylık geliri 5 bin liraymışMahkemede kimlik tespiti yapılan Ozan Güven aylık gelirinin 5000 lira olduğunu söyledi. Deniz bulutsuz ise mahkemede eğitim danışmanı olduğunu ve aylık 20 bin lira gelirinin bulunduğunu dile getirdi. Ozan Güven'in 5000 liralık aylık gelir açıklaması herkesi şaşkına çevirdi. Duruşma tarafların ifadelerinin alınması ile devam ederken duruşmada bulunan deniz bulutsuz Ozan Güven’den şikayetçi olduğunu dile getirdi. Yerde tekmelediğini söylediYaşananların çok ağır olduğunu dile getiren Deniz bulutsuz Ozan Güven'in kendisine uyguladığı şiddeti şöyle anlattı; ''Ozan Güven, bana abajurun camı ile vurdu. Merdivenlerde saçımdan tuttu, ben düştüm. Evden çıkmaya çalıştım, izin vermedi. Yerde beni tekmeledi. Kapıyı kilitledi. Salon camından dışarıya sesimi duyurmak istedim, pencereyi de kapattı. Pencere ile kapı arasında gidip, gelirken epey darbe aldım. Bilincimi kaybetmişim. Kapının önündeydim ve arkasını dönünce çıktım. Ayakkabısız biçimde sokağa adım attım. İddianamede şok küfürler Diğer yandan Deniz bulutsuz ve Ozan Güven olayı ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamenin detayları da ortaya çıktı. İkilinin sevgili oldukları dönemde arkadaşlarının evlerine gittikleri iddianamede belirtilirken Deniz Bulutsuz’un eski ilişkisinden konu açılınca Ozan Güven'in "Bunları anlatmaya ne gerek var? Nasıl s.... de anlat bari..." şeklindeki sözlerle hakaret ettiği ifade edildi.

ALINTIDIR