Oryantal Didem’den olay ‘Ekmek paramla oynadılar’ tezi

Tuncay

New member
Uzun yıllar programlarda dans gösterisi sergileyen Didem Kınalı, katıldığı bir aktiflikte sert açıklamalarda bulundu. Ünlü bayanları maksat alan Didem Kınalı, “Alt takımlarında ve afişlerinde oryantal istememelerinden epey sıkıldım. Kendi ülkemde artık bu kadar itilmek, kakılmak fazlaca ağrıma gidiyor. O müzik söylüyor, ben dans ediyorum. Birbirimizden çok başka taraftayız” formunda konuştu.

Oryantal Didem’in açıklamalarının akabinde, onu takımında istemeyen isimler merak konusu oldu. ‘2. Sayfa’ programının sunucuları Didem’i istemeyen isimlerin Ebru Yaşar ve Defne Samyeli olduğunu deklare etti.

“NE EVET DİYEBİLİRİM NE DE HAYIR”

Programa telefonla bağlanan Didem, Ebru Yaşar ve Defne Samyeli’nin olup olmadığını bilmediğini söz ederken mevzuya ait şunları söylemiş oldu; “Ne evet diyebilirim ne de hayır. Birinci ağızdan duymadım. Herkes birbirinin üzerine atıyor. O yüzden kimsenin günahını alamam kimsenin hakkına da giremem. Ben de bilmediğim için ne evet ne diyebilirim ne de hayır diyebilirim.”

Sunucunun “Sen Defne Samyeli ile ilgili bir şey duydun bu biçimde” demesi üzerine Didem, “Yani hayır. Bunu aslına bakarsanız sen birebir almıyorsun ki o sözleri. Ya işverenden duyuyorsun ya menajerinden duyuyorsun ya asistanından duyuyorsun. Kalkıp birebir senin yüzüne bunlar söylenmiyor” biçiminde konuştu.

“Afişte yer alman da istenmiyor” denilen Didem, “O kadar epey şahıslar var ki hangi birini söyleyeyim” dedi. Ebru Yaşar ve Defne Samyeli’yi üzeri kapalı eleştirdiğini kabul eden Didem, “Ben isim vermiyorum” dedi.

TOPLUMSAL MEDYADA OLAY OLDU

‘İbo Show’un 11’inci kısmına; Muazzez Ersoy, müzikçi Bülent Serttaş, ünlü oyuncular Ali Sunal ve Tabiat Rutkay ile oryantal Didem Kınalı konuk oldu.

Konuklardan oyuncu Ali Sunal ve müzikçi Bülent Serttaş’ın oryantal Didem Kınalı’nın dans ederken öbür istikamete bakmaları toplumsal medyada epey konuşuldu.

POLİS ÇAĞIRDI MI?

Serttaş’ın bu davranışının sebebi günler daha sonra ortaya çıkmıştı. Bülent Serttaş ve Didem Kınalı, geçtiğimiz yaz Florya’da bir düğünde sahne aldı. Düğüne geç gelen Didem, organizatör tarafınca sahniçin erkenden indirildi.

Büyük bir şok yaşayan oryantal Didem’in, sonla düğünün gerçekleştiği yerden ayrıldıktan daha sonra polisi arayarak ihbarda bulunduğu öne sürüldü.

Düğün yerine gelen polis, pandemi kurallarına uygun olmayan cümbüş düzenlendiğini tespit ederek herkese ceza uyguladı. O sıralarda Bülent Serttaş’ın sahnede olduğu, yapılan bu harekete sonlandığı ve o gün oryantal Didem ile ortasına aralık koyduğu argüman edilmişti.

Didem Kınalı ve Bülent Serttaş içinde yaşanan tansiyon bugün TV8 ekranlarında yayınlanan ‘2. Sayfa’ programında yeninden gündeme geldi.

“BEN KİMSEYİ ŞİKAYET ETMEDİM”

Canlı yayında yaşananları anlatan Didem Kınalı, kimseyi şikayet etmediğini ve mesleğine hürmet duyulmadığını söylemiş oldu; “Sahniçin apar topar indirildiğim hakikat. Bana hiç bir açıklama yapılmadan sahniçin indirdiler.”

“Üstümü değiştirdim, epey sinirliyim diye oranın sahibinin kızı beni yatıştırmak için ‘bir kahve içelim’ dedi. Ben yerden ayrıldım, tam otomobilime biniyordum polisler geldi. Müzik yasağı olduğu için geldi. Olay benim üzerime kaldı. Ben kimseyi şikayet etmedim.”