Okula sevinçle gitti, eve ölüsü geldi

celikci

New member
Okula sevinçle gitti, eve ölüsü geldi
Pınar Tutak, geçtiğimiz yıl mezun olduğu Seyhan ilçesinde bulunan Yeşilyuva İlkokulu'na geldi Burada çok sevdiği arkadaşları ve kardeşleriyle oynadığı sırada okulun bahçe duvarı talihsiz kızın üstüne devrildi. Okul yönetiminin haber vermesin üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi 12 yaşındaki kıza ilk müdahaleyi yapıp hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Pınar Tutak hayatını kaybetti. Anne Tutak: Dünya üzerime yıkıldıOlayın ardından anne Meryem Tutak kızlarının okulların açılmasına çok sevindiği ve gece uyuyamadığı belirtirken,'' Olayı komşum haber verdi. Hemen okula geldim. Kızımı duvarın enkazının altında yatarken gördüm. Yetişkin insan olsa çıkamazdı o taşlarından altından. Çıkamadı benim çocuğum. Hastanede de öldü. Ben yandım, sorumlular cezalarını çeksin. Orada sadece benim çocuğum değil 10 çocuk olsa hepsi ölürdü. Acım çok büyük dünya benim üstüme çöktü'' ifadelerini kullandı. Çöken duvar 60 senelikOlayı duyar duymaz soluğu hastaneden alan baba Cuma Tutak ise kızının ölüm haberini aldıktan sonra yıkıldı. Geri dönüşüm işçisi olduğunu belirten Tutak, ''Kızımı bu zamana kadar çok büyük sıkıntılar çekerek okuttum. Olayda ihmal söz konusu. O duvar 50-60 senelik. Uzun zamandır da yan yatmış duruyordu. Şikayette bulundum, bu işin peşini bırakmayacağım. Benim kızım okul sevinciyle gitti ölüsü geldi' dedi.

ALINTIDIR