Özge Özder bakıcı sıkıntısından dert yandı: Eski başlıyım

Tuncay

New member
Gazetecilerle sohbet eden Sinan Güleryüz, heyecanlı bir akşam yaşadığını tabir ederek “Benim için epeyce heyecanlı bir gece. Yasin kardeşimle daha evvel bir müzikte çalışmıştık. Bu müzik daha bir bomba üzere geldi. Bir haftada âlâ bir dinlenme sayısına ulaştık. Klibimizin hoş gözü, hoş eşim. Özge klibimiz epey hoş fikirlerle tasarladı. Önümüzdeki hafta de klibi çekiyoruz.” halinde konuştu.

Daha evvel eşiyle birlikte düetler yapan Özge Özder, bu müziğin direktörlüğünü üstlendi. Önümüzdeki günlerde klibi çekilecek müziğin direktörlüğünü üstüne alan Özge Özder, şu tabirleri kullandı:

“BU MÜZİK BİZİ HEYECANLANDIRDI”

“Şimdiye kadar yaptığımız düetlerde müzik bize ne hissettirdiyse onu yansıtmaya çalıştık. Samimi olmaya çalıştık. Gösteri yapıp konuşturan bir şey değil, müziğin öyküsünü anlatan bir iş yaptık. Bu müzik bizi biraz daha heyecanlandırdı. Biraz daha ateşler, danslar düşündürdü. Biz de onu gerçek kılmaya çalışacağız.”

43 yaşındaki hoş oyuncu Özge Özder, muhabirlerin “Şarkılarla birbirinize düzgün geldiğinizi söyleyebilir miyiz?” kelamlarına ise şu biçimde karşılık verdi:

“Mutlu olan, birbiriyle güzel arkadaşlık eden, yol arkadaşlığını güzel yapan çiftler bence her alanda memnun oluyorlar. Evliliğe bu türlü bakıyorum. Çok şükür benim üzere bakan biriyle tanıştım da bir de bebeğimiz oldu. Her şey yolunda gidiyor.”

“BİRAZ ESKİ KAFALIYIM”

Geçen şubat ayında bebeği Luna’yı kucağına alan Özder, bakıcı tercih etmediğini söylemiş oldu. Oyuncu, “Hem pandemi var, tıpkı vakitte bu mevzuda biraz eski kafalıyım” dedi ve devam etti:

“Bakıcı tercih etmiyorum. Oburlarının elinde olduğu vakit güvenemiyorum. Oburlarının tahammül hududunu zorlayınca ‘Ona ne olur?’ diye düşünüyorum. Çok makûs şeyler okuyoruz. Anneannesi konutta, babası akşam çalışan bir insan. Benim de he gün setim yok, haftada iki-üç gün. ötürüsıyla 3 tane kocaman beşerler el kadar bebeğe bakarız diye düşünüyorum.”

‘Sadakatsiz’ dizisinde ‘Derya’ karakterini canlandıran Özge Özder, dizinin muvaffakiyetinin tesadüf olmadığını söylemiş oldu. Düzgün bir takımla çalıştıklarını belirten oyuncu, şu sözleri kullandı:

“HER ŞEY BAŞTAN ÇEKİLİYOR”

“İkinci yılımız ve bence hak ettiği reytingleri alıyor. Benim için epey büyük bir sürpriz değil. Üzerine fazlaca titreniyor. En ufak bir pürüz olsun, içimize sinmesin, her şey baştan çekiliyor. Bizim seyircimiz sadakatsiz değil.”

Kelam müellifi Yasin Dinç ise, şarkıyı takside yazdığını söyleyerek “Şarkının kıssası takside başladı. Kelamları takside yazdım. Trafikte yol epeyce uzamıştı. Bir şeyler yapmam gerekiyor dedim ve müzik çıktı. Umarım bir daha sonraki müzikte çıtayı bir tık daha üst çekerim” halinde konuştu.