O kelam ortalığı karıştırdı… Canlı yayında Kuva-yi Ulusala arbedesi

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
CHP eski milletvekili Berhan Şimşek ile siyaset bilimci Taceddin Kutay içinde kelamlı arbede çıktı.

TV 100’de Hande Aydemir’in sunduğu Karşı Mahalle programındaki olay, toplumsal medyada da gündem oldu.

“BİR DE PAPYON TAKMIŞSIN”

Konuklardan Berhan Şimşek, CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Kuva-yi Ulusala geleneğinden geliyorum” kelamlarını dayanak verdi. Şimşek’in kelamları Taceddin Kutay’ı sinirlendirirken, Kutay Şimşek’e, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kuva-yi Ulusala ile ne alakası var” diyerek reaksiyon gösterdi.

Bunun üzerine Şimşek ise, Taceddin Kutay’a “Ne diyorsun sen, haddini bil, adam mısın, bir de papyon takmışsın” diyerek reaksiyon verdi.

Karşılıklı kelam arbedesinin devam etmesi üzerine sunucu program sunucusu Hande Aydemir, ortaya girmek zorunda kaldı.

İşte o yaşananlar:

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Afganistan konusunda dünyaya seslenmiş ve “Dünyaya sesleniyorum: Beni Erdoğan’la karıştırmayın. Kuvay-i Ulusala geleneğinden geliyorum. Kimse kaçtığı yere askerimi bekçi, ülkemi de mültecilere açık hapishane yapamaz! Ben haram yemedim. Geliyoruz ve şimdiden söyleyeyim, fazlaca çetin müzakereler sizi bekliyor. Yok öyle” tabirlerini kullanmıştı.