Nihal Yalçın’dan Tamer Karadağlı açıklaması

Suzan

New member
Antalya’da bu yıl 58’incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Sinema Festivali’nin ödül merasimine Nihal Yalçın’ın konuşması damga vurdu. Yalçın konuşurken Tamer Karadağlı’nın tutumları ise reaksiyon topladı.

Yalçın’ın kelamını kesen Karadağlı, mükafatı vermek isteyince Nihal Yalçın, “Artık sus mu diyorsunuz” dedi.

En Güzel Bayan Oyuncu Ödülü’nü, ‘Zuhal’ sinemasıyla alan Yalçın, “Filmi seyrettikten daha sonra bana bayan oyuncu vermezler diye düşündüm açıkçası. Şenlik heyetinin fazlaca az bayan öyküsü vardı. kuvvetli rakiplerim yoktu” dedi. Nihal Yalçın, ayrıyeten, “İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmeyelim. İstanbul Mukavelesi yaşatır” dedi.

KARADAĞLI’YA CEVAP

Toplumsal medya hesabından müzikçi Güvenç Dağüstün’ün “Nihal arkadaşımdır, hastasıyım. Mükafatı alır almaz bildiri attım, kutladım. Geride duran beyefendiden ise hiç hazzetmem. Lakin şu biçimde bir şey var: Nihal’in evvel mükafatı alıp daha sonra konuşmasını yapması gerekirdi. Heyecandan evvel mikrofona gidiyor. Evvel mükafatı alsa o beyefendi oldukcatan gitmiş olacaktı” halindeki tabirine karşılık veren Nihal Yalçın, “O kadar gerçek ki lakin valla heyecanlıydım” dedi.

Yalçın ayrıyeten “Ama biz bayan cinayetleri politiktir dediğimizde kabul etmiyorsunuz! daha sonra da beni ödül merasimini politize etmekle mi suçluyorsunuz?” sözlerini kullandı.

Odatv.com