Neslihan Atagül'den bir kötü haber daha! Sefirin Kızı dizisinden açıklama!

celikci

New member
Neslihan Atagül'den bir kötü haber daha! Sefirin Kızı dizisinden açıklama!
Konuyla ilgili açıklama yapan Star TV, Sefirin Kızı dizisinde 'Nare' karakterini canlandıran Neslihan Atagül'ün, yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle diziden ayrıldığını duyurdu. Ayrılık konusunda bir mesaj da Neslihan Atagül'den geldi. 28 yaşındaki oyuncu, "Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. 'Sefirin Kızı' ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere" ifadelerini kullandı "HİKAYEMİZDE DEĞİŞİKLİK YAPMAK ZORUNDA KALDIK"Sefirin Kızı dizisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Oyuncumuz Neslihan Atagül Doğulu’nun sağlık sorunları nedeniyle senaryomuz ve hikayemizde değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Bu nedenle yeni bölümlerimizde Neslihan Hanım’ın aramızda olamayacağını siz değerli izleyicilerimize üzülerek bildiriyoruz. 'Sefirin Kızı Nare' olarak serüvenimizin en kıymetlilerinden olan sevgili Neslihan Atagül Doğulu’ya tüm özverili çalışması ve bugüne kadarki katkıları için yürekten teşekkür ediyor, geçmiş olsun diliyoruz" denildi. GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU NEDİR?Neslihan Atagül'ün geçirdiği geçirgen bağırsak sendromu herkes tarafından internet üzerinden aranmaya başlandı. Bağırsak hücreleri arasında bulunan sıkı bağlar filtre görevi görür. Bu filtre, bağırsaklardan kana sadece besin öğeleri, su, vitamin-mineraller gibi yararlı bileşenlerin geçmesine izin verir. Bu sıkı bağların bir diğer deyişle filtrenin bozulması sonucunda 'Geçirgen Bağırsak Sendromu' meydana gelmektedir. Normalden daha geçirgen hale gelen bağırsaklar sebebiyle kana, yararlı bileşikler ile birlikte tam olarak sindirilmemiş besin öğeleri, zararlı organizmalar veya toksinler de karışabilmektedir. Bunun sonucunda da çeşitli metabolik bozukluklar meydana gelmeye başlar. "DOKTORLAR İLAÇ BULAMADI"Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu, ekim ayında Armağan Çağlayan'ın sunduğu 'Gör Beni' isimli Youtube kanalına konuk olmuştu. Kadir Doğulu eşinin sağlık problemleri hakkında konuşmuştu. Kadir Doğulu, "Üç yıldır bağırsaklarımda sıkıntı var. 'İrritabl bağırsak sendromu' deniyor buna. Bununla ilgili coğrafyamı, gıdaları tanımaya başlayınca bedensel bir şifa başladı ve ilaç kullanmadan iyileştim. Doktorlar ilaç bulamadı buna. Kilo kaybettim ama gerçek enerjimi ve gücümü buldum açıkçası. Bana verilen perhiz yaramadı. Sekiz ay içinde yediğim her şeyi yazarak bana ait bir perhiz sistemi buldum" ifadelerini kullanmıştı.

ALINTIDIR