Neslihan Atagül ayrılığı reytingleri düşürdü Sefirin Kızı adım adım finale gidiyor

celikci

New member
Neslihan Atagül ayrılığı reytingleri düşürdü Sefirin Kızı adım adım finale gidiyor
Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı sefirin kızı dizisinde yaprak dökümü devam ediyor. Son olarak diziden Kavruk karakteri ayrılırken izleyiciler de finalin yakın olduğunu artık fark ediyor. Neslihan Atagül ve Uraz kaygılaroğlu'nun ayrılmasının ardından reytinglerde büyük düşüş yaşayan diziye Tuba Büyüküstün gelmişti ancak bu da diziyi kurtarmaya yetmedi. Peki Sefirin Kızı dizisi final yapacak mı? Sefirin Kızı ne zaman final yapacak? Sefirin kızı dizisi final ne zaman?Star TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde final yakın gibi görünüyor. Bazı kaynaklara göre ise Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı dizi Mayıs ayında final yapacak. Bu karar dizinin izleyicilerini izlerken yurtdışına satışı yapılan dizinin devam etmesi talep ediliyor. Sefirin Kızı Kavruk öldü mü?Sefirin kızı dizisinde Yaprak Dökümü Neslihan Atagül'ün ayrılığı ile başlarken ardından dizinin diğer bir başrol oyuncusu olan Uraz Kaygılaroğlu diziye veda etmişti. Son olarak da dizide Kavruk karakteri dün akşam yayınlanan bölümle ayrıldı.

ALINTIDIR