Nazlı’yı öldüren erkek arkadaşı tutuklandı

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, evvelki gün akşam saatlerinde Nazlı Koldaguç ile birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Serkan İren içinde tartışma çıktı. Tartışma, gittikleri kullanılmayan meslek lisesinin bahçesinde hengameye dönüştü. Hengame sırasında Serkan İren, yanında taşıdığı bıçak ile Koldaguç’u 9 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Kanlar ortasında yere yığılan Koldaguç’un çığlıklarını duyanlar, polis ve sıhhat gruplarına haber verdi. Gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Nazlı Koldaguç, tabiplerin tüm eforuna rağmen kurtarılamadı.

Polis, olay daha sonrası kaçan Serkan İren’i Hıdırdağa Mahallesi’nde saklandığı metruk bir meskende yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen Serkan İren, çıkarıldığı mahkemede, ‘Kasten öldürme’ hatasından tutuklandı.

‘EVE GELMEYİ KABUL ETMEDİ’

Katil zanlısı Serkan İren’in sözünde, bir arada yaşadığı Nazlı Koldaguç’un bir müddetdir meskene gelmediğini ve bu yüzden ortalarında tartışma çıktığını anlattığı açıklandı. Olay günü Nazlı’yı yolda gördüğünü söyleyen İren, “Yolda gördüğümde gel konuşalım dedim. Ona niye konuta gelmediğini sordum. Uyuşturucu kullanıyordu ona yapmaması gerektiğini ve meskene dönmesini söylemiş oldum. Bana, ‘Sana ne, dönmeyeceğim’ deyince sinirlerime hakim olamadım. Bu olay meydana geldi” dediği açıklandı.