Mustafa Sarıgül’ün partisini karıştıran tokat

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
TDP Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan ve parti üyeliğinden istifa eden Onurcan Yazıcı’nın parti genel merkezinde darp edildiğine ait sözü ortaya çıktı.

Anka’dan Tamer Arda Erşin’in haberine göre Onurcan Yazıcı, Ankara’daki Hüseyin Kalkan Polis Merkezi Amirliği’ne yaptığı şikayette; TDP Genel Lider Yardımcısı E.E.’nin, 3 Ocak 2022 tarihinde parti genel merkezinde, kendisi hakkında “Onurcan’ın bacaklarını kıracağım” diyerek küfrettiğini öbür genel lider yardımcılarından öğrendiğini aktardı.

Yazıcı, bunun üzerine MYK salonunda E.E. ile tartıştıklarını belirterek, E.E.’nin MYK salonunda kendisini tehdit ettiği argümanında bulundu. Yazıcı, E.E.’nin sürücüsü G.K.’nın da kendisine “Senin kaygının ne” diyerek tokat attığını öne sürdü. Yazıcı, H.M. isimli şahısın, olayın akabinde E.E.’nin müdafaasına ve sürücüsü G.K.’ya, kendisi hakkında “O buradan dışarı çıkmayacak” söylemiş olduğini öğrendiğini aktardı.

“SENİN KAYGININ NE”

Yazıcı, E.E. ve sürücüsü G.K. hakkında şikayetçi olarak darp raporu aldı. Yazıcı’nın tokat argümanına ait TDP Genel Lider Yardımcısı Şefika Keskin de tabir vererek, “TDP Genel Merkezi’nde MYK toplantısı vardı. Ben de toplantıya katıldım. Toplantı öncesinde tartışmaya şahit olmadım. Toplantı daha sonrasında Genel Lider Yardımcımız Uğur Aksöz’ün odasına girdiğimde G.K. odadaydı. Benden daha sonra odaya Onurcan Yazıcı girdi. Onurcan Yazıcı odaya girdikten daha sonra Uğur Aksöz’e ‘Müsaitseniz iki dakika yalnız görüşebilir miyiz’ dedi. Ben özel görüşme olacağını düşürerek ayağa kalktığımda G.K., ‘Senin kederin ne’ diyerek Onurcan Yazıcı’nın hızına tokat attı. Ben Onurcan Yazıcı’yı tuttum. Uğur Aksöz de G.K.’yı dışarı çıkardı” dedi.