Musab Turab kimdir? AA muhabiri Musab Turab kaç yaşında?

celikci

New member
Musab Turab kimdir? AA muhabiri Musab Turab kaç yaşında?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili sorduğu sorunun ardından sosyal medyada gündeme oturan Anadolu Ajansı Muhabiri Musab Turab ile ilgili araştırmalar sürüyor. Bakan Varank ve Pakdemirli'ye sorduğu Süleyman Soylu sorusu tartışma yaratan muhabir Musab Turan'ın hayatı merak edildi. Peki, Musab Turab kimdir? AA muhabiri Musab Turab kaç yaşında? Musab Turab, İçişleri Bakanı Soylu ile ilgili hangi soruyu sordu? İşte detaylar... AA Muhabirinden Şok Eden SoruAnadolu Ajansı Muhabiri Musab Turab'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye yönelttiği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili soru şaşkına çevirdi. Son dönemde ortaya atılan iddialarla ilgili iki bakana soru yönelten Turab, '19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan ve milletin teveccühünü kazanan AK Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük?' Üç buçuk yaşında olan çocuğumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizin çocuklarınız yok mu?' dedi. AA muhabirinden gelen bu soru sosyal medyanın gündemine oturdu. Bakan Varank'tan Yanıt GeldiMuabir Turab'ın sorusuna yanıt veren Bakan Varank ise 'Bence sen şu anda bir maskeli balo yapıyorsun. Üç buçuk yaşındaki bir çocuğun bu kadar siyasi konularla ilişkisi olabileceğine ben inanmıyorum. Sen şov yapmak istemişsin ben sana cevabını vereyim.' dedi. Musab Turab Kimdir?İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili sorduğu sorunun ardından gündeme oturan Musab Turab, 1989 yılında dünyaya geldi. Yaklaşık 10 yıldır Anadolu Ajansı'nda ekonomi muhabirliği yapan Turab, teknoloji ve inovasyon alanlarında YouTube ve benzeri platformlarda içerik üretmektedir. Ekonomi dünyasının en tanınmış muhabirlerinden olan Musab Turab'ın şimdiye kadar pek çok yabancı kaynakta makaleleri yayımlanmıştır. Evli ve 1 çocuk babası olan Turab'ın Fütürizmle ilgilendiği ve 'İovasyon' isimli bir kitabı bulunduğu biliniyor.

ALINTIDIR