Murat Övüç'ten özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalar! 'Hem erkek hem kadın sevgilim var'

celikci

New member
Murat Övüç'ten özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalar! 'Hem erkek hem kadın sevgilim var'
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettirmeyi başaran fenomen Murat Övüç, katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla bir kez daha gündeme geldi. YouTube'da yayınlanan bir programa konuk olan ve burada yaptığı çarpıcı açıklamalarla sosyal medyanın gündemine oturan Övüç, hem erkek hem de kadın sevgilisi olduğunu söyledi. Murat Övüç'ten Çok Özel İtiraflarSosyal medya hesabından paylaştığı videolarla adını duyuran ve kısa sürede fenomen haline gelen Murat Övüç, Tuğba Ekinci ile YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Bu programda özel hayatıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalara yer veren ünlü fenomen, 'Erkeklere acıyorum. Hem erkek hem de kadın sevgilim var' ifadelerini kullandı. 'Ben De Ne Olduğumu Bilmiyorum'Seneler evvel yaptığı evlilikten bir erkek çocuğu olan Övüç, 12 yıldır bir erkekle birlikte olduğunu fakat sevgilisi yurt dışında yaşadığı için görüşemediklerini söyledi. Bunun üzerine Tuğba Ekinci, 'Senin bir de kadın arkadaşın varmış sıfır estetiği olan çok güzel bir kadın' ifadelerini kullandı. Açıklamalarına devam eden Övüç İse kendisinin seçilmiş bir adam olduğunu, her şeyi tadabileceğini söyleyerek 'Bir kadınla da olabilirim bir erkekle de, Bu konuda erkeklere acıyorum. Hem kadın hem erkek sevgilim var. Biseksüelim herhalde ben de bilmiyorum ne olduğumu' şeklinde ifadelerde bulundu. Açıklamaları Tepki ÇektiÖzel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarının ardından bir o kadar dikkat çeken başka bir ifadeye de yer veren Murat Övüç, evli olmayan bir kadının 3 sevgilisi olması gerektiğini söyledi ve 'Eğer kadın free ise 3 sevgilisi olacak. Bir paralı, bir belalı, bir sevdalı' dedi. Ünlü fenomenin yaptığı açıklamalar sosyal medyada büyük tepki çekti. Binlerce sosyal medya kullanıcısı Övüç'ün kötü örnek teşkil ettiğini belirten yorumlarda bulundu.

ALINTIDIR