Muharrem İnce’den CHP’deki skandallara olay yorum: Üç günde bire düştü

celikci

New member
Muharrem İnce’den CHP’deki skandallara olay yorum: Üç günde bire düştü
CHP eski milletvekili ve eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP’de gündemden düşmeyen skandallarla ilgili konuştu. CHP’li bir milletvekilinin Muğla’da vahşice öldürülen Pınar Gültekin’in babasını aradığı ve davadan vazgeçmesini istediği yönünde iddiaların ortaya çıkmasının ardından konuşan İnce, "Ben haftalık skandallar eksik olmuyor demiştim ama 3 günde bire düşürdü arkadaşlar. Allah selamet versin." Dedi. Skandallar üç günde bire düştüCHP’nin son dönemde taciz iddiaları ile gündemde olmasının ardından CHP'li bir milletvekilinin Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesi olayının ardından baba Sıddık Gültekin'i telefonla aradığı ve davadan vazgeçmesini istediği yönünde haberler çıkmasını değerlendiren Muharrem İnce olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce konu ile ilgili olarak "Ben haftalık skandallar eksik olmuyor demiştim ama 3 günde bire düşürdü arkadaşlar. Allah selamet versin." ifadelerini kullandı. Muhalefetin iktidar olma derdi yokMuharrem İnce açıklamalarında iktidarı eleştirirken, Türkiye’nin üretebilmesi için çiftçinin ve sanayicinin desteklenmeye ihtiyacı olduğunu belirtti. Muhalefetin halinden memnun olduğunu söyleyen İnce, "Muhalefet de halinden memnun, iktidar olmak gibi bir derdi yok. Muhalefetin de öz güven eksikliği var. Kendine güvenmeyip dostlarla birlikte iktidara gelinmez. Önce kendine güvenerek yola çıkacaksın. Bizim hedefimiz 50 artı 1 almak. 50 artı 1 hedefleyerek yola çıkacağız." diye konuştu.

ALINTIDIR