Muharrem İnce’den 2018 seçimleriyle ilgili flaş itiraf

celikci

New member
Muharrem İnce’den 2018 seçimleriyle ilgili flaş itiraf
Katıldığı bir televizyon programında yine çok konuşulacak açıklamalara imza atan Muharrem İnce, 2018 seçimleriyle ilgili yaptığı itirafla herkesi şaşırttı. 2018 yılında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olan İnce, CHP’ye güvenmekle hata yaptığını söyledi. Seçim Gecesi Neden Kayboldu? Haber Global ekranlarında Candaş Tolga Işık’ın sunumuyla ekrana gelen ‘Az Önce Konuştum’ isimli programa katılan CHP’li Muharrem İnce, gündeme dair konuları ele alırken seçim gecesi neden ortalıktan kaybolduğunu da açıkladı ve CHP’ye güvenerek hata yaptığını itiraf etti. Kendi Sistemini Kurmadığı İçin Pişman Oldu2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olan ve seçim gecesi sonuçların açıklanmasının ardından ortalıktan kaybolan Muharrem İnce, o geceyle ilgili çok konuşulacak açıklamalara yer verdi. 2018’de CHP’ye güvenerek hata yaptığını söyleyen İnce, kendi sistemini kendi kurmadığı için yaşadığı pişmanlığı dile getirdi. ‘Keşke seçim gecesi merkeze gidip sistemin nasıl çöktüğünü millete gösterseydim’ ifadelerine yer verirken partiye bir sıkıntı yaşatmamak için bunu yapmadığını anlattı. 'Bu Bana Ders Olsun'Açıklamalarına devam eden İnce, kendisinin CHP Genel Merkezi’nden bilerek uzaklaştırıldığını, bunun da planın bir parçası olduğunu söyledi. Kendisinin merkezde olması durumunda sistemin çöktüğünü göreceğini ve duruma tepki göstereceğini söyleyerek orada olmamasının bile planın bir parçası olduğunu dile getirerek ‘Bu bana ders olsun’ dedi. Yeni Parti Kuracak Mı?Neden parti kurmayıp hareket söylemiyle yola çıktığıyla ilgili soruya yanıt veren İnce, ‘CHP’yi düzeltebilirsek düzelteceğiz, düzeltemezsek parti kuracağız’ dedi. 4 Eylül tarihinde Sivas Kongresi’nin yıl dönümünde ‘Bir Günde Memleket Hareketi’nin başladığını belirtirken şehir şehir gezerek vatandaşları dinlediklerini, salgın sebebiyle zorlandıklarını ancak doğru bir yolda olduklarını ifade etti.

ALINTIDIR