Müzikçi Yusuf Güney tartıştığı taksiciden şikayetçi oldu

semaver

Active member
Müzikçi Yusuf Güney tartıştığı taksiciden şikayetçi oldu Toplumsal medya hesabı üzerinden bir taksiciyle yaşadığı tartışmayı paylaşan Yusuf Güney, toplumsal medyada gündem oldu.

Müzikçi Güney’in yaptığı paylaşımda, “1 buçuk saattir taksi bekliyorum burada. İner misin diye beni tehdit ediyor, mecbursunuz, adam seçiyorsunuz” diye reaksiyon gösteriyor. Taksici de “5 saate geri mi döneceğim, burada metrobüs var, biniyorsun devam ediyorsun” yanıtını veriyor.

GÜNEY’DEN AÇIKLAMA

Toplumsal medyada gündem olan manzaralarla ilgili konuşan müzikçi Güney, şunları söylemiş oldu:

“Keşke olmasaydı ancak oluyor devamlı yaşanan konular bunlar. Bilhassa karşıya geçmek istemeyen arkadaşlarımızla alakalı kısa araya gitmek istemeyen ve yanında evcil hayvanın var ise muhakkak taksiye almıyorlar. Ben bunu niye lisana getirmek istedim devamlı birebir meseleleri yaşadığımız için lisana getirdim. Taksi standartlarına bir düzenleme getirilemedi.

“ZOR BİR MESLEK ANCAK…”

Taksicilik sıkıntı bir meslek ancak günün sonunda mağdur olan müşteriler ve vatandaşlar oluyor. Bugün yaşadığımız olay bunlardan bir tanesi. Ben Anadolu Yakası Küplüce taraftarındaydım. Karşı tarafa meskenime gitmek istedim. Bir saat taksi bekledim. Taksi sürücüsü geldiği vakit araca bindim selam verdim, nereye gideceğimi sordu. Karşıya geçeceğimi söylemiş oldum. Taksi sürücüsü karşıya geçmeyeceğini söylemiş oldu. niye geçmediğini sordum sonlu bir biçimde karşıya geçmem geçmeyeceğim diye karşılık verdi. Sigarasını yaktı maskesi açıktı.”

“ŞİKAYETÇİ OLDUM”

Güney, “Kendisinden şikayetçi oldum. Olmak zorundaydım kendisi ile yaşanan olay hiç güzel bir şey değildi. Ağır konuştu olaylar daha sonra orada devam etti. Yapan oldum olayı tatlıya bağladım. Polisler geldi onlarla konuştum gereken yerlere şikâyetçi olacağımı söylemiş oldum. Hakaretler edildi. Şikâyet etmek zorundaydım, epeyce yaşanıyor bu olaylar, taksicilerle sorun yaşamayan kimse yoktur” diye konuştu.