Müge Anlı’da eniştesinin tecavüzüne uğradığını belirten Abdurrahman Çığ’ın görüntüleri ortaya çıktı

celikci

New member
Müge Anlı’da eniştesinin tecavüzüne uğradığını belirten Abdurrahman Çığ’ın görüntüleri ortaya çıktı
Abdurrahman Çığ, Müge Anlı’ya katılmış ve anlattıkları ile tüm Türkiye’yi ekranlara kilitlemişti. Eniştesi İsa Akman tarafından dolandırıldığını belirten 40 yaşındaki Abdurrahman Çığ, maddi manevi istismar edildiğini ve hatta ormana götürülerek tecavüze maruz bırakıldığını açıklamıştı. Tecavüz ile ilgili çekilen fotoğraflara Müge Anlı ve ekibi ulaştı. ABDURRAHMAN ÇIĞ, “BENİM ORADA FOTOĞRAFLARIMI ÇEKİP VÜCUDUMUN BAZI YERLERİNİ KESTİLER”Abdurrahman Çığ olayında flaş gelişmeler yaşandı. Eniştesi tarafından Abdurrahman Çığ’a yapılan şantajı görüntüleri ortaya çıktı. İddiaya göre eniştesi tarafından Antalya Manavgat'a götürülen Abdurrahman Çığ burada tecavüze uğradı. Yaşadıklarını anlatan Çığ, " Benim orada fotoğraflarımı çekip vücudumun bazı yerlerini kestiler. Sonra da İsa Akman beni çıplak şekilde ablamla yaşadığı eve götürdü. 3 gün orada kaldım" dedi. Abisi o halde görünce bir şey yapamadığını söyleyen abla kardeş ise, "Eşim 3 gün evden çıkmadı telefonumu da aldı. Ben de abimin yaşadıklarını dosyaya yazıp ona jandarmaya git dedim" ifadelerini kullandı. “İSA AKMAN'IN YAPTIĞI PEYNİRİ YİYEN 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ”Müge Anlı’nın programına katılan Abdurrahman Çığ’ın anlattıklarını ardından ailenin köylüleri telefon ile canlı yayına bağlandı. Köylüler İsa Akman'ın kendilerine yaşattıklarını anlattı. Köylüler, Çığ ailesinin 980 hayvanının, enişteleri tarafından alınıp satıldığı iddia edildi. Hakkında tecavüz ve dolandırıcılık suçlaması bulunan enişte İsa'nın 2019 yılında ölümle sonuçlanan bir vukuatının da olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre, İsa'nın yaptığı peynirleri yiyen 9 kişi sağlık sorunları yaşadı 1 kişi de yaşamını yitirdi.

ALINTIDIR