Müge Anlı Sevgi Kıranlı olayı! Kendisinden 15 yaş küçük adama kaçtı

celikci

New member
Müge Anlı Sevgi Kıranlı olayı! Kendisinden 15 yaş küçük adama kaçtı
Hafta içi her gün canlı olarak ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün yine herkesi şaşkına çeviren bir konu işlendi. 49 yaşında ve 4 torun sahibi olan Sevgi Kıranlı, kendisinden 15 yaş küçük evli adama kaçtı ve 3 ay sonra Müge Anlı'nın programında bulundu. Aylar sonra Müge Anlı'nın programında bulunan ve bugün canlı yayına telefonla bağlanan Sevgi Kıranlı, 'Aşık oldum kaçtım' açıklamasını yaptı. İşte herkesi şaşkına çeviren olayın tüm detayları... Karısınına Büyü Yapıldığını İddia EttiOlay Ordu Ünye'de meydana geldi. 49 yaşında, 5 çocuk annesi ve 4 torun sahibi olan Sevgi Kıranlı, bundan 3 ay önce kayboldu. Karısını çok sevdiğini söyleyen ve ona bir türlü ulaşamadığını söyleyen Davut Kıranlı ise eşini bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Müge Anlı'dan yardım isteyen Davut Kıranlı, traktörünü kullanması için şoför olarak tuttuğu Muammer Cambaz'ın karısına büyü yaparak kaçırdığını iddia etti. Davut Bey'in suçladığı Muammer Cambaz'ın Ayşe Hanımdan 15 yaş küçük, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Günlerdir Müge Anlı stüdyolarında karısına geri dönmesi için çağrı yapan Davut Bey, sonunda karısının bulunduğu haberini aldı. 3 ay sonra ortaya çıkan Sevgi Kıranlı ise canlı yayına telefonla bağlanarak aşık olduğunu ve bu sebeple kaçtığını söyledi. Keyfinin yerinde olduğunu söyleyen Sevgi Hanım, 'Benim neyim varmış ki utanacağım' ifadelerini kullandı. 'Kocana İyi Baksaydın'Sevgi Kıranlı'nın telefon bağlantısı gerçekleştirdiği sırada beraber kaçtığı 15 yaş küçük Muammer Cambaz'ın eşi de stüdyodaydı. Eşini elinden aldığı kadına şok ifadeler kullanan Sevgi Hanım, 'Kocana iyi baksaydın da kaçırtmasaydın' diyerek herkesi şaşkına çevirdi. Sevgi Kıranlı'nın beraber kaçtığı Muammer Cambaz ise kaçmanın değil mutlu olmanın peşinde olduğunu söyledi ve 'Denizdeki su ne zaman kurursa benim de aşkım o zaman kuruyacak' dedi. Sosyal Medyanın Gündemine OturduMüge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümünde yapılan açıklamalar ve Sevgi Kıranlı'nın kullandığı ifadeler sosyal medyanın da gündemine oturdu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programını yakından takip eden binlerce sosyal medya kullanıcısı olaya tepkisini dile getiren yorumlarda bulundu.

ALINTIDIR