Müge Anlı kayıp Gülşen Caymaz olayı ne? Gülşen Caymaz nerede ve nasıl kayboldu?

celikci

New member
Müge Anlı kayıp Gülşen Caymaz olayı ne? Gülşen Caymaz nerede ve nasıl kayboldu?
ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye başlanan kayıp Gülşen Caymaz olayı herkes tarafından yakından takip ediliyor. 2013 yılında kaybolan 2 çocuk annesi Gülşen Caymaz'ın şüpheli kaybında detaylar tek tek orataya çıkarken konuyla ilgili adı geçen Coşkun Yılmaz'ın yayına çıkmak için 10 bin lira istemesi araştırmacı gazeteci Müge Anlı'yı sinirlendirdi. Bir Anda Ortadan KaybolduBir anda ortadan kaybolan Gülşen Caymaz'ın 20 yaşındaki kızı Pınar Geyik, kayıp olan annesinin bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi. Karaman'da yaşamını sürdüren ve bundan tam 8 yıl önce valizini toplayarak evden giden Gülşen Caymaz'a bir daha ulaşılamadı. 8 yıldır kayıp olan ve hiçbir haber alınamayan annesini arayan genç kız annesinin kaybolduğu dönemde 13 yaşında olduğunu, annesinin bulunmasını istediğini ve annesinin Coşkun adındaki erkek arkadaşının yanına gittiğini iddia etti. Gülşen Caymaz Nerede?2013 yılında kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 2 çocuk annesi Gülşen Caymaz her yerde aranıyor. Caymaz'ın kızı Pınar Geyik'in Müge Anlı ve ekibinden yardım istemesinin ardından genç kadının izin ulaşabilmek için tüm detayları araştıran Anlı ve ekibi, 8 yıldır kendisinden haber alınamayan Gülşen Caymaz'ı bulabilmek için büyük mücadele veriyor. Daha önce anneannesinin de annesini bulabilmek için programa katıldığını söyleyen Pınar Geyik, artık umudunu yitirmeye başladığını söylüyor. Programa Katılmak İçin 10 Bin Lira İstediPınar Geyik'in annesinin Coşkun Yılmaz adındaki erkek arkadaşına gittiğini iddia etmesi üzerine konuyla alakalı bildiklerini anlatması için programa davet edilen Coşkun Yılmaz, canlı yayına çıkmak için 10 bin lira talep etti. Bunu öğrenen Müge Anlı ise olaya çok sinirlendi ve prensip olarak programa katılan kişilere para vermediğini ifade etti. Programındaki olayların adliyeye intikal eden olaylar olduğunu söyleyen Anlı, 'Sonra yarın bir gün para verdiler, para verdikleri için ben de böyle konuştum denmemesi için en baştan ben bu konuyla ilgili tavrımı ortaya koyuyorum.' dedi. Programına kimseyi parayla çıkarmadığını tekrar eden Müge Anlı, kimsenin para karşılığında da konuşmadığını belirtti ve 'Herkes buraya Allah rızası için geliyor. Ama biz yol ve otel masraflarını karşılıyoruz.' ifadelerine yer verdi.

ALINTIDIR