Motorla gelip o derneği kurşuna tuttular

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Olay, dün saat 17.30 sıralarında Avcılar Üniversite Mahallesi Cami Sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, motosikletle sokağa gelen 2 bireyden biri, belinden çıkardığı tabancayla Mardinliler Kültür, Dayanışma ve Taziye Konutu’na ateş etti. Silahtan çıkan mermiler derneğin kapısına, bir konutun camına ve ortasında şoförünün de olduğu arabaya isabet etti. İhbar üzerine olay yerine epey sayıda polis grubu sevk edildi. Olay yerine gelen polis takımları, yaptıkları incelemenin akabinde şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan dehşet dolu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

“ATEŞ EDE EDE GİTTİLER”

Yaşananları anlatan arabanın sahibi Dursun Ali Cemal, “Ben arabamda oturuyordum. Çocuklarımı bekliyordum. Motosikletin üzerinde iki kişi geldi. Ellerinde silahla ateş ede ede gittiler. Gayesi de dernekti. Benim otomobilime da bir tek kurşun geldi” dedi.

“ŞANS YAPITI KURTULDUK”

Konutunun camına isabet eden kurşunla büyük dehşet yaşayan Burak Geçkin, “Bağrışma duydum. Akabinde da silah sesleri geldi. 8-9 el ateş edildi. Ben konutumda kanepemde oturuyordum. Son atılan kurşun benim konutumun camına geldi. Yaralı yok. Ben de faydalanmadım. Baht yapıtı kurtulduk. Televizyon izliyordum. Korktum. Çabucak yere yattım. Şok geçirdim. Ucuz atlattık” dedi. (DHA)