Möller: 12 takım UEFA'dan men edilecek!

celikci

New member
Möller: 12 takım UEFA'dan men edilecek!
Futbol dünyasında Avrupa Süper Ligi depremi devam ederken, neredeyse her saat yeni haberler gelmeye devam ediyor.UEFA İcra Kurulu üyesi ve Danimarka Futbol Federasyonu Başkanı Jesper Möller, Danimarka ulusal televizyonuna yaptığı açıklamada,''UEFA olarak cuma günü olağanüstü olarak toplanıyoruz. Gerçekleştirilecek toplantıda söz konusu oluşumun kurucusu olan 12 kulübün tüm UEFA turnuvalarından atılmasını bekliyorum.'' ifadesini kullandı. Möller'den Şampiyonlar Ligi cevabıÖte yandan en çok merak edilen konuların başında gelen Şampiyonlar Ligi yarı finalistleri Real Madrid, Manchester City ve Chelsea'nin geri kalan maçlarını oynayıp oynamayacağı hakkındaki soruları da yanıtlayan Möller, ''Cuma günü kulüplerin me edileceğini bekliyorum. Şampiyonlar Ligi'ndeki geri kalan maçları hakkında da bu maçları oynanıp oynanmayacağını zaman gösterecek.'' dedi. Möller, söz konusu oluşuma dahil olan kulüplere tepki göstererek,'' Taraftarlarımıza ve futbolseverlere karşı bu tür bir haklarının olduğunu düşünmüyorum.'' değerlendirmesini yaptı.

ALINTIDIR