Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan özür! Yüz yüze eğitim bir gün gecikmeli başlayacak

celikci

New member
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan özür! Yüz yüze eğitim bir gün gecikmeli başlayacak
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların açılma takviminde yaşaman değişiklik hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim. Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur. Sağlık önceliğimiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim" dedi. Yüz yüze eğitim 2 Mart'ta başlayacakMilli Eğitim Bakanlığı tarafından daha önce yapılan açıklamada 1 Mart'ta eğitim-öğretimin yüz yüze olarak başlaması planlanıyordu. Ancak tüm okullarda yüz yüze eğitim ve sınavlara bazı illerde yaşanan ani vaka artışı nedeniyle bir gün daha ara verildi. İllerin salgın koşullarına göre 2 Mart'ta yüz yüze eğitime geçilecek.

ALINTIDIR