Migros’tan reaksiyon çeken fotoğraflar

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Migros önünde poşetler içerisinde yere bırakılan ekmekler reaksiyon çekti.

Migros marketin Şanlıurfa’daki şubesinde, marketin açılışından evvel sabah saatlerinde kapısının önüne poşetler içerisinde ekmekler yere bırakıldı.

“Denetle” isimli toplumsal medya hesabından fotoğrafı paylaşılan olaya reaksiyonlar geldi.

İşte o ileti:

Bir lider toplumsal medya kullanıcısı “Aldığım ekmeğin dışı küflü çıktı ve dün akşam iade edip yenisini aldım. Bu sabah kahvaltıya oturduğumda gördüm ki değiştirdiğim ekmeğin içi de küflü. Kahvaltı zehir oldu. Besin konusunda Migros’a güvenemiyoruz artık. Geçen ay aldığım lokumun da tarihi geçikti” iletisiyle isimliği ekmeğin fotoğrafı yayımladı.

İşte o bildiri:

Migros’taki zerzevat meyvelerin çöpe atılması da reaksiyon çekti. Bir müşterisi “Açlık hududundaki ülkemizde karnını doyurmak için çöp karıştıran tadına hasret o kadar epeyce insanımız varken bu israf niçin @Migros_Turkiye ? Atılan meyve ve sebzeler için market dışına gereksinim sahipleri içindir standı khalbukinız epey mu zor!” diye eleştirdi.

İşte o bildiri:

Bir reaksiyon de fiyat indirimine yönelikti. Bir müşterisi de “niçin daima etiket fiyatın düşük, fiş fiyatın yüksek,, hiç bir vakit kasada ödediğim; etiket fiyatından düşüğe denk gelmedim fakat !!!!?! .. Ayıp…” diye yazdı.

İşte o bildiri: