Mide botoksu daha sonrası yine kilo almamak gerekiyor

semaver

Active member
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Çetin Altunal konu hakkında bilgiler verdi.

Bimodal Mide Botoksu; anestezi grubunun dayanağıyla 15 dakikada siz uyurken endoskopik olarak uygulanan ve sizin tıpkı gün olağan hayatınıza döndüğünüz bir metottur. Hastane yatışı, dikiş ve pansuman gerektirmez. Beslenme koçu takibinde sağlıklı ve kolay bir biçimde kilo vermeniz amaçlanmaktadır.

Kilo vermenin önündeki denetim edilemeyen mahzurlar doymamak ve iştahı denetim edememektir. Burada gaye; daha çabuk doymanızı sağlamak ve denetim edemediğiniz iştahınızı azaltmaktır.

Ameliyatsız zayıflama programında gayemiz sizleri bir türlü veremediğiniz kilolardan kurtarırken, ameliyatın oluşturacağı risklerden korumak ve hastane yatış süreçlerini önlemektir.

Ameliyatsız zayıflama programında bir grup çalışması ve sizin istekliliğiniz, muvaffakiyet için şayet olmazsa olmaz şartlardır. Bilmekteyiz ki günümüzde; cerrahi tekniklerde dahil olmak üzere hiç bir sistem kilo verme konusunda sizin ahenginiz olmadığı taktirde sonuç vermeyecektir. Şayet bu sefer hazırım ve profesyonel dayanak alırsam bu süreci atlatabilirim kanısına sahipseniz süreç sizin için uygun olacaktır.

Kimler İçin Uygundur?

*18-55 yaş arası

*Vücut Kitle Endeksi 25 üzerinde olanlar

*Açlık ve karbonhidrat krizlerini yönetemeyenler

*Diyet yaparken iştahları niçiniyle zorlananlar

Süreç daha sonrası sizlere sağlıklı beslenme programı verilir ve fiyatsız olarak 6 ay boyunca beslenme ve kilo takibi yapılır.

Kilo verme metodu ne olursa olsun, şayet olmazsa olmaz kısım; hakikat beslenmeyi ve yanlışsız hareketliliği öğrenip sürdürmektir.

Yapılan süreç daha sonrası beslenme koçu dayanağı ile ömrünüze yanlışsız beslenme ve hakikat hareketlilik kavramlarını katmaktır. Bu kavramları sürdürdüğünüz taktirde verilen kiloları geri almanız beklenen bir durum değildir. Siz sağlıklı beslenme ve hareketlilik unsurlarını bırakır, eski alışkanlıklarınıza geri dönerseniz tüp mide dahil hiç bir usul sizde kalıcı kilo randımanı sağlamayacaktır.

Hibya Haber Ajansı