Mesut Akusta’nın eşi Şafak Özbir: O endişenin tanımı mümkün değil!

Tuncay

New member
Geçtiğimiz hafta konutunda beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Mesut Akusta taburcu oldu. Akusta’nun konuta dönmesi üzerine eşi Şafak Özbir bu süreçte yaşadıklarını anlattı.

EŞİ YAŞADIKLARINI ANLATTI

38 yaşındaki bir çocuk annesi Şafak Özbir Akusta Instagram’da paylaştığı aile fotoğrafının altına şu notu düştü:

“Bugün tarihe bir baktım da tam 13 gün geçmiş… Mesut’un hastaneye kaldırıldığı günü, neler yaşadığımı, nasıl Ankara’ya gittiğimizi nasıl anlatsam bilemiyorum. Orayı bir türlü toparlayamıyorum hala başımda. Tek bildiğim 1 dakika daha sonramızın asla garantisi yok…”

“ŞU ANIMA NE KADAR ŞÜKRETSEM AZ”

“Babam öldüğünde 20 yaşındaydım, Annem trafik kazası geçirip 1 ay ağır bakımda kaldığında 27. Artık 38. Bu da daha sonrasında yaşadığım en güçlü yoldu. birebir vakitte anne olarak. Dilerim ki son olsun. O kaygının tanımı mümkün değil! Artık şu anıma ne kadar şükretsem az.”

TAKVİYE VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

“13 gündür telefonum iki dakikadan fazla çalmadan durmadı, bildiri kutum doldu taştı. Allah sevenlerden razı olsun. Arayan soran dua eden gelen giden tüm tanıdıklarım, dostlarım, sevdiklerim, ailem. Tanımayıp ta ailesinden biri üzere dua edenlerim. Hakkınızı helal edin, uygun ki varsınız. Yalnız olmadığını bilmek kadar hoş şey var mı?”

“Hayatta her şey bizler için, bu yollardan maalesef herkes bir biçimde geçecek, duam her insanın en kolay biçimde atlatması. Hepinizi fazlaca seviyorum”

ESRA EROL KAYITSIZ KALMADI

Özbir’in bu paylaşımına ağabeyi Ali Özbir’in eşi Esra Erol da yorum yaptı. Erol, “Canım benim geldi geçti fazlaca şükür. Sen güzel ol, kuvvetli ol biz daima yanındayız” tabirlerini kullandı.

AKUSTA SETE DÖNECEK

Öte yandan taburcu olduktan daha sonra meskeninde dinlenmeye çekilen ve dün de hayranlarına “İyiyim” diye seslenene Mesut Akusta, önümüzdeki hafta’Teşkilat’ dizisinin çekimlerine katılacak.

NE OLMUŞTU?

Mesut Akusta, geçtiğimiz günlerde Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan meskeninde beyin kanaması geçirmiş ve hemen hastaneye kaldırılmıştı.

Ameliyat olan ünlü oyuncu, kısa müddette sıhhatine kavuştu. 57 yaşındaki Akusta, cumartesi günü taburcu edildi.