Mesut Akusta, ‘Teşkilat’ dizisine devam edecek mi? Eşi deklare etti

Tuncay

New member
Yaklaşık 20 gün evvel konutunda beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ve apar topar ameliyata alınan 57 yaşındaki Mesut Akusta’dan haber var.

Taburcu olduktan daha sonra yayınladığı görüntü ile hayranlarına yeterliyim iletisi veren oyuncu, meskeninde dinlenmeye devam ediyor. Akusta’nın eşi Şafak Özbir, oyuncu ile ilgili kendisine gelen bir soruyu yanıtladı.

Berfin Cano isminde bir kızları olan çiftten Özbir, takipçisinin, “Mesut Beyefendi nasıl oldu. Dizeye devam edebilecek mi?” sorusuna şu karşılığı verdi:

“En hayli gelen soruya bir kezde karşılık vereyim; Mesut hayli şükür yeterli… Çok büyük bir şey atlattık. Ameliyata girerken yüzde 50 hayatı risk, yüzde 50 felç riski taşıyordu.

Ameliyat daha sonrası ağır bakım süreci, enfeksiyon, teneffüs, tansiyon, yeniden kanama riski derken tüm pürüzleri aştık. Evimizdeyiz ve Mesut epeyce kısa bir dinlenme sürecinden daha sonra çalışmaya başlayabilecek ne keyifli ki…”

YAŞADIĞI ENDİŞEYİ ANLATTI

Öte yandan 38 yaşındaki Şafak Özbir, birkaç gün evvel yaşadığı şiddetli süreci takipçileriyle paylaşmıştı. Instagram’dan bir aile fotoğrafı paylaşan Özbir, şu biçimde demişti:

“Bugün tarihe bir baktım da tam 13 gün geçmiş… Mesut’un hastaneye kaldırıldığı günü, neler yaşadığımı, nasıl Ankara’ya gittiğimizi nasıl anlatsam bilemiyorum. Orayı bir türlü toparlayamıyorum hala başımda. Tek bildiğim 1 dakika daha sonramızın asla garantisi yok…

“ŞU ANIMA NE KADAR ŞÜKRETSEM AZ”

Babam öldüğünde 20 yaşındaydım, Annem trafik kazası geçirip 1 ay ağır bakımda kaldığında 27. Artık 38. Bu da daha sonrasında yaşadığım en güçlü yoldu. tıpkı vakitte anne olarak. Dilerim ki son olsun. O dehşetin tanımı mümkün değil! Artık şu anıma ne kadar şükretsem az.

TAKVİYE VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

13 gündür telefonum iki dakikadan fazla çalmadan durmadı, bildiri kutum doldu taştı. Allah sevenlerden razı olsun. Arayan soran dua eden gelen giden tüm tanıdıklarım, dostlarım, sevdiklerim, ailem. Tanımayıp ta ailesinden biri üzere dua edenlerim. Hakkınızı helal edin, âlâ ki varsınız. Yalnız olmadığını bilmek kadar hoş şey var mı?

Hayatta her şey bizler için, bu yollardan maalesef herkes bir biçimde geçecek, duam her insanın en kolay biçimde atlatması. Hepinizi fazlaca seviyorum.”

ESRA EROL KAYITSIZ KALMADI

Özbir’in bu paylaşımına ağabeyi Ali Özbir’in eşi Esra Erol da yorum yapmıştı. Erol, “Canım benim geldi geçti epeyce şükür. Sen güzel ol, kuvvetli ol biz daima yanındayız” sözlerini kullanmıştı.