Merve Özbey: 2021 bana kızımı verdi

Tuncay

New member
Konser öncesi basın mensuplarına röportaj veren Merve Özbey, “2021 yılı sizin için nasıl geçti?” sorusunu “Her şeydilk evvel 2021’de kızım dünyaya geldi. İşlerim güzel gidiyor. Kızımın, benim, eşimin sıhhati güzel daha ne isteyeyim her şey yolunda fazlaca şükür” diyerek yanıtladı.

“ÖNCE SIHHAT, GERİSİ YALAN”

Röportajın devamında “2022 yılından beklentiniz nedir?” sorusuna Özbey, “Öncelikle şunu söyleyeyim ki evvel sıhhat sıhhat, gerisi palavra. Allah sıhhat verirse 2022’nin birinci çeyreğinde her ay bir Merve Özbey müziği dinleyicilerimizle buluşacak. birinci vakit içinderda Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli ile yeni müziğimiz çıkacak, devamında sürpriz projelerimiz var” dedi.

Konsere siyah uzun elbisesiyle başlayan Özbey, ikinci bölümdesiyah tüllü, küçük elbisesiyle sahne aldı. Özbey, konser sırasında pop müziğin sevilen ismi Sinan Akçıl’ı sahneye davet etti. Özbey ve Akçıl sahnede 2019’a damga vuran ‘Yaramızda Kalsın’nı ve ‘Anlayamazsın’ı birlikte seslendirdi.

Müzikçi Merve Özbey, Şubat 2020’de Kenan Koçak ile nikah masasına oturmuştu. Çift, şubat ayında ise birinci çocukları Elif Özüm’e kavuşmuştu. Geçtiğimiz haftalarda bebeğinin yüzünü gösteren çiçeği burnunda anne, kızı ile paylaşımlarına devam ediyor.

“BEN GIDI VE YANAK!”

Evvelki gün Elif Özüm ile bir arada bahçede objektif karşısına geçen Özbey, adeta hoş havanın tadını çıkardı. O anları Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen ünlü müzikçi, kızı ile eğlenceli fotoğrafına, “Merhaba, ben gıdı ve yanak… aslına bakarsan annem de bandana diye yastık almış başıma…” halinde bir not düştü.

Çiçeği burnunda anne Merve Özbey’in Elif Özüm ile olan paylaşımı kısa müddette; 133 binden çok beğeni ve epeyce sayıda yorum aldı.

“ANNE-KIZ GÜNEŞİ GÖRDÜK”

Daha evvel de minik bebeği Elif Özüm ile bir arada bahçede objektif karşısına geçen Özbey, adeta sıcak havanın tadını çıkarmıştı. O anları Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen ünlü müzikçi, “Anne-kız güneşi gördük” sözlerini kullanmıştı.

“MELEK YAVRUM BENİM”

Özbey, bu fotoğrafı da; “Bugün 40’ımız doldu… Allah’ım dileyen isteyen herkese nasip etsin. Evlatlarımıza sıhhat, sıhhat, uygun gün göstersin… Melek yavrum benim… Ömrün daima huzurlu olsun. Pamuk şeker kızım benim… Ayağına hiç taş değmesin… Ömrümüz yettiği sürece daima yanındayız. Dualarınızı eksik etmeyin. Bir ‘Maşallah’ınızı alırız” diyerek paylaşmıştı.

“GEL BAKALIM HOŞ KIZIM”

Müzikçi, kız bebek dünyaya getireceğini ise, “Gel bakalım hoş kızım… Ailene, vatanına, dünyaya hoşluklar, hayırlar getir… Çok şükür…” kelamlarıyla duyurmuştu.