Mert Fırat: Tek özel hayatım çocuk

Tuncay

New member
Oyun Mert Fırat, özel ömrüyle ilgili, “Tek özel hayatım çocuk. Uykusuz geceler fazlaca devam etmiyor. Bir yaşından daha sonra daha sisteme girdi. Ancak bütün özel hayatımız kızımız oldu. Allah herkese nasip eder inşallah” dedi.

“ARTIK TEK DEĞİLSİN”

Ünlü oyuncu, “Baba olduktan daha sonra hislerde değişiklik oluyor mu?” sorusuna şu karşılığı verdi; “İnsan eski yüreğini kaybediyor. Her şeyi iki adım geriden düşünüyorsun.”

“Artık tek değilsin, kızım var, eşim var. Bir aile var. Biraz daha temkinli bakıyor insan lakin daha duygusal oluyor insan herbiçimde. Bakalım bir yaşı geçtikten daha sonra biraz daha konuttan ayrılırken zorlanalım tekrarki buluşmamıza net datalarla gelirim. Şu an anneye fazlaca düşkün. Bir çıkar ilgisi malum. Beni de epey seviyor.” ?

“OKULSUZ SAHNEYE ÇIKABİLİR

Fırat, kelamlarının devamında şunları söylemiş oldu; “Hak edenin tiyatro sahnesine çıktığını düşünüyorum. Büyüklerimiz tiyatro için er meydanı der. Aslında yalnızca er değil, bayanların da hayli faal bir biçimde bulunduğu bir meydan.”

“Eğer bir oyuncu gereken emeği, ehemmiyeti, uğraşı gösteriyorsa okullu, okulsuz hiç fark etmez sahneye çıkabilir. Biliyorsunuz fazlaca okulsuz ustamız sahnede, biz de hala ustalık yapıyorlar. En değerli örneklerinden biri Şener Şen’dir. Kendisi aslına bakarsanız başlı başına bir okuldur. Keza Metin Akpınar da birebir biçimde. Ben hem sinema hem oyunculuk okudum, üstüne müelliflik master yaptım. Eğitime epeyce inanıyorum ve dışarıdan gelen, bu işe gönül koymuş kökeni ne olursa olsun bu işe emek vermiş arkadaşlarımızı destekliyorum. Bu iş biraz usta çırak bağı.”

“Her şey de o denli alışılmış. Müelliflik da gazetecilik de habercilik de… Kimin ne kadar efor sarf ettiğine, ne kadar omzunda kamera taşıdığına bakıyor bu öykü. Bizim de biraz o denli.”

“YENİ PROJELER YOLDA” Y

Yeni projelerinden bahseden oyuncu, “Uzun vadede kimi projelerde yer alacağım. Aralık ayı prestiji ile çekimleri başlayacak olan bir proje var lakin daha imzasını atmadığım için söylemek yanlış olur. Lakin ccak ayı itibariyle yeni projelere girmiş olacağım” diye konuştu.

ÜÇ YIL EVVEL EVLENDİLER

Üç yıl evvel dünyaevine giren oyuncu Mert Fırat ve İdil Fırat’ın, geçtiğimiz yıl Mia isminde bir kız bebekleri dünyaya geldi.

DUYGUSAL KUTLAMA

İş insanı Lider Fırat’ın kızı İdil Fırat ile 2018’de evlenen oyuncu Mert Fırat, eşinin 33’üncü yaş gününü toplumsal medya hesabından paylaştığı duygusal bir bildiriyle kutladı.

Mert Fırat şu tabirleri kullandı: Hafta sonumuz biricik ailemiz ve arkadaşlarımızla geçti. Çok şanslıyız şükürler olsun, sağlıklı ve bir ortadayız. hayatın bana en büyük ikramı, en hoş günlerim, Seyhan Mia’nın annesi, annesinin yeterli kalpli kızı, kardeşlerinin biricik zeki ablası. Babasının en yakın arkadaşı.

“Arkadaşlarının İdiloşu. Amcalarının göz bebeği, babaannesinin kara gözlüsü. Dedesinin yoldaşı, annemin gözünden sakındığı, kardeşimin kardeş bellediği, her insanın bir dakikada sevdiği, güvendiği, canım sıkıntı ortağım, eşim, yoldaşım, en güzel arkadaşım; Allah saklasın seni.”