Merak Akşener’e şok tepki, programını iptal etti

celikci

New member
Merak Akşener’e şok tepki, programını iptal etti
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize'nin İkizdere ilçesine yaptığı ziyarette şoka uğradı. Esnaf ziyareti sırasında Akşener karşısında, bir grubun tepkisini buldu. Gerginlik üzerine polis araya girerek tepki gösterenleri yatıştırırken, esnaf ziyaretini iptal eden Meral Akşener de ilçe ayrılmak zorunda kaldı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener 18 Mayıs’taki TBMM grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’ya benzeten açıklamalar yapmıştı. Bu açıklama gerek AK parti camiasında, gerekse sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Bunun üzerine bir dizi temasta bulunmak üzere Rize’ye giden Meral Akşener, esnaf ziyareti yapmaya karar verdi. Partililer eşliğinde İkizdere ilçesine esnaf ziyareti yapan Akşener'e bir grup, tepki gösterdi. Grubun tepkisi tepki gösteren İyi Partililer ve grup arasında gerginlik çıktı. AKŞENER’DEN TEPKİLERE TEPKİ Tepki gösteren bir kadın, Meral Akşener'e " PKK'yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin?" diye sordu. Gelen tepki üzerine "PKK ile işbirliği yapmıyor mu bu, CHP'yle iş birliği yapmıyor mu bu? Açıklama yapar mısınız?" diye sorunca gerginlik büyüdü. Tepkisini yineleyen kadına Akşener de "Yapmıyorum kardeşim, bak ezan okunuyor. Nasıl bir iftira? Sizi Allah'a havale ediyorum. Ayıp ayıp be. Megri megri'yi ben mi söyledim? Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan" diye karşılık verdi. Gerginlik büyüyünce polis araya girerek, gerginlik bitirirken, Meral Akşener, gelen tepkiler üzerine esnaf ziyaretini iptal ederek ilçeden ayrılmak zorunda kaldı.

ALINTIDIR