Mehmet Ali Erbil, “Yıllardır içimde kalan vicdan azabımdı”

celikci

New member
Mehmet Ali Erbil, “Yıllardır içimde kalan vicdan azabımdı”
Kaçış sendromu teşhisi konulan ve uzun zamandır tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in yakın zamanda yaptığı açıklamalar günah çıkarma olarak algılandı. Erbil’in maneviyatına ağırlık vermesi ve hacca gitmek istediğini söylemesinin ardından yaptığı yeni açıklamada Nefise Karatay hakkında konuştu. Günaydın Gazetesi’nde çıkan ve “Nefise ile ilgili açıklamam yıllardır içimde kalan vicdan azabımdı” başlıklı yazıda ünlü şovmen dergide verdikleri çıplak pozlar hakkında konuştu. MEHMET ALİ ERBİL O SÖZLERİ İÇİN AÇIKLAMA YAPMAK İSTEDİGünaydın Gazetesi’nden Tuba Kalçık’a, Mehmet Ali Erbil ile yaptığı röportaj hakkında şu ifadeleri kullandı, "Erbil beni arayarak Nefise Karatay'la çektirdiği fotoğraflarına dair pişmanlığını anlatan sözlerine açıklık getirmek istediğini söyledi. Malum bu sözlerinden dolayı da eleştirilere maruz kalmıştı." “BEN VE NEFİSE MAALESEF KULLANILDIK”Kalçık, Erbil’in şu açıklamasını aktardı: "Nefise ile ilgili açıklamam yıllardır içimde kalan vicdan azabımdı. Bunu da samimiyetle dile getirdim. Fotoğrafların yayınlandığı o derginin editörü benim arkadaşımdı. Dergi daha fazla satsın diye ben ve Nefise maalesef kullanıldık. Onun pişmanlığını da anlattım sizinle yaptığımız röportajda. İçimde art niyet olmadan sadece içimdekileri paylaştım. Sizin aracılığınızla bunu tekrar belirtmek isterim."

ALINTIDIR