Mehmet Ağar, Yalıkavak Marina başkanlığını bıraktı

celikci

New member
Mehmet Ağar, Yalıkavak Marina başkanlığını bıraktı
Türkiye’nin gündemini günlerdir meşgul eden organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarında adı geçen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Bodrum'da bulunan ve başkanlığını yürüttüğü Yalıkavak Marina'nın yönetim kurulundan kovulduğuna dair iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu. BODRUM’DA DEĞİL İSTANBUL’DAYIMYeni ameliyat olup hastaneden çıktığını ve Bodrum’da değil İstanbul'da dinlendiğini söyleyen Ağar, şu ifadeleri kullandı: “Bu olaylar başladığı zaman Yalıkavak Marina Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı bırakmak istediğimi ilettim. Onlar da bana büyük ihtimalle bu hastalıktan dolayı bir jest yaptılar. Bugüne kadar bekletmişlerdi ancak konular çıktığı zaman herkes rahatlasın konuyu kapatsınlar diye bir dilekçe vermiştim. Yani görevi bırakma talebimi 10-15 gün önce iletmiştim. Ne yaptılar bilgim yok ve işin aslı ilgilenecek vaktim de zamanım da yok.” SEDAT PEKER’İN ADAMLARINA BASKINÖte yandan hakkında arama ve tutuklama kararı çıkarılan Sedat Peker'in liderliğinin yaptığı suç örgütüne yönelik Çanakkale'de gerçekleştirilen baskında 3 şüpheli gözaltına alındı. Örgüt içinde kilit rol oynayan 3 şüpheli adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal toplatıldı. Ayrıca şahısların cep telefonlarına da el konuldu. Daha önce İstanbul merkezli 7 ilde, Sedat Peker'e bağlı olduğu ifade edilen organize suç örgütüne yönelik baskında gözaltına alınan 49 şüpheliden 10'u tutuklanmıştı.

ALINTIDIR