Mehmet Ağar ve Tolga Ağar görevlerinden ayrıldı!

celikci

New member
Mehmet Ağar ve Tolga Ağar görevlerinden ayrıldı!
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in Mehmet Ağar ile ilgili iddialarının ardından gözler Bodrum Yalıkavak Marina'ya çevrilmişti. Bodrum Yalıkavak Marina olayı kısa süre içerisinde Türkiye gündeminin 1 numaralı gündem maddesi oldu. Sedat Peker’in iddiasına göre Mehmet Ağar Bodrum Yalıkavak Marina'ya çöktü. İddiaları reddeden Ağar, asıl kendisinin olmaması durumunda Bodrum Yalıkavak Marina'ya mafyanın çökeceğini belirtmişti. MEHMET AĞAR VE TOLGA AĞAR İSTİFA ETTİYaşanan bu sürecin ardından Mehmet Ağar ve oğlu AK Parti milletvekili Tolga Ağar’dan önemli bir karar geldi. Mehmet Ağar yönetim kurulu başkanlığından ve oğlu Tolga Ağar ise yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti MEHMET AĞAR’IN YERİNE İTALYAN MORENO OCCOHİOLİNİMehmet Ağar’ın Bodrum Yalıkavak Marina Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılışına ilişkin karar Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayımlandı. Mehmet Ağar’ın yerine Yönetim Kurulu Başkanı olarak İtalya uyruklu Moreno Occohiolini atandı. Mehmet Ağar’ın ayrıldığı yönetim kurulu üyeliğine ise Ahmet Güven Kartal getirildi. AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TOLGA AĞAR DA İSTİFA ETTİMehmet Ağar’ın oğlu AK Parti milletvekili Tolga Ağar’ın da Bodrum Yalıkavak Marina yönetimine giren isim Serkan Uzun oldu. Vekil Tolga Ağar 2014 yılından bu yana şirketin yönetiminde yer alıyordu. “ASIL BEN ORDA OLMAZSAM MAFYA ÇÖKER”Sedat Peker’in açıklamalarının ardından Mehmet Ağar, “Asıl ben orda olmazsam asıl oraya mafya çöker” açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamayla daha da alevlenen tartışma geçtiğimiz gün Mehmet Ağar’ın yaptığı, “Zor bir ameliyat geçirdim, sağlığımı düşünüyorum, yönetim kurulu ne yaptı bilmiyorum zaten ayrılmak niyetindeydim” ifadeleriyle yumuşadı. Marinadan yapılan açıklamada ise “Mehmet Ağar’ın şirketimizdeki görevinin sona erdiği bilgisini kamuoyuyla paylaşırız” denilmişti. SAĞLIK SORUNLARIMarinadan yapılan yazılı açıklamada, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ağar'ın 17 Mayıs itibariyle görevinden ayrılma isteğini yazılı olarak bildirdiği ve Ağar'ın sağlık sorunları nedeniyle gerekli işlemlerin yapılmasının ertelendiği kaydedilmişti.

ALINTIDIR