MasterChef’te yarışmacılar içinde tansiyon yükseldi

Tuncay

New member
Heyet koltuğunda Mehmet Yalçınkaya,Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın oturduğu MasterChef Türkiye’de final tipi heyecanı tüm süratiyle devam ediyor. 16 Ağustos Pazartesi akşamı ekranlara gelen 39’uncu kısımda; yarışmacılar balkona çıkabilmek için kıyasıya çaba etti.

TATLI SERT ATIŞTILAR

Yemeğe başlamadan evvel haftanın birinci günü balkona çıkmayı başaran Tahsin Küçük ise stüdyoda yarışan yarışmacı Hüsnü ile tartışmaya girdi.

Üst çıktığı için epey keyifli olduğunu lisana getiren Tahsin, “Evde rahat uyudum, serviste rahat geldim. Onlar daima gerilim halindeydi” dedi. İsimleri yazılı olan önlüğü alabilecek dört kişiyi varsayım ettiğini söylemiş oldu.

“SENİN ÜZERE ADAMLARI MAHALLEDE BAKKALA YOLLUYORUM”

“Sabah kuliste yandan yandan ‘Bir git ya’ deniyor” diyerek galibiyeti daha sonrası dışlandığını vurgulayan Tahsin’e yarışmacı Hüsnü’den karşılık geldi.

“Tahsin ben senin üzere adamları mahallede bakkala yolluyorum” diyen Hüsnü’ye de Tahsin, “İyi ben de o bakkala sarfiyat, hesabını kapatırım. Yapacak bir şey yok” formunda karşılık verdi.

“KUDURUN”

Başka yarışmacıların da olaya dahil olmasıyla büyüyen tartışma daha sonrası Tahsin ‘Aşırı eğlenceli burası, kudurun’ sözlerini kullandı. Tahsin’in bu karşılığı stüdyodaki gergin ortamı yumuşattı.

Öte yandan şefler, birinci çeşitte yarışmacılardan Macaristan mutfağının meşhur yemeği gulaş yapmalarını istedi. Mühlet sonunda şefler tadım yaparak daha sonraki tipe geçen isimleri deklare etti. Safanur, Mert, Eren, Yiğit, Emre, Pelin ve Hüsnü tipi geçen isimler oldu.

ÜÇÜNCÜ KÜMEDE ANA TAKIMA ÇIKAN İKİNCİ İSİM

Yaratıcılık oyununda yarışmacılara verilen ana eser hindiba oldu. Yapılan yemekleri tadan şefler, ana takıma giren on ikinci yarışmacıyı deklare etti.

Gecenin sonunda Hüsnü yedinci, Mert altıncı, Safanur beşinci, Pelin dördüncü, Yiğit üçüncü oldu. Emre, bir kere daha günün ikincisi olurken MasterChef 2021 ana takımına giren son yarışmacı, Eren Kaşıkçı oldu.

ÖNLÜKLER SAHİPLERİNİ BULUYOR

bu biçimdelikle MasterChef’te üç kümeden seçilen ve ana takıma giren 12 yarışmacı ise Fatma Polat, Milhan Fazilet, Dilara Başaran, İbrahim Cingözler, Tunahan Ak, Şükrü Özsarı, Hamza Mercimek, Burcu Önal, Görkem Demiral, Hasan Biltekin, Tahsin Küçük ve Eren Kaşıkçı oldu.