MasterChef’te Burcu ve Dilara içinde sular durulmuyor!

Tuncay

New member
Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın heyet üyeliğini üstlendiği MasterChef, 15 Aralık Çarşamba akşamı 135’inci kısmıyla ekranlara geldi. Heyecanın günden güne arttığı yarışta, mavi ve kırmızı ekip haftanın ikinci ekip oyunu için karşı karşıya geldi. Kadro oyunu öncesi Dilara ve Burcu içinde ikinci kere tanisyon yükseldi.

“DİLARA, TABAK ÇIKARAMAYACAĞIMIZI SÖYLEDİ”

Oyun öncesi kelam alan Burcu, “Takımında yenilecek arkadaşım yok. Birtakım arkadaşlar durumu yanlış anlamış, biz tabak koyamayacak şeflermişiz. Bunu bir kişi söylemiş oldu, ekipteki başka şahısları tenzih ediyorum” dedi ve bu kişinin Dilara olduğunu söylemiş oldu.

“BENİM HABERİM YOK”

Bunun üzerine konuşan Dilara, “Benim niye haberim yok bu cümleden? Şefim ben bu biçimde bir cümle kurmadım. Gruplar kurulduğunda da ‘iki kadroda kuvvetli, kazanabilir’ dedim. Lakin Burcu’nun bana söylemiş olduği cümleyi size söyleyebilirim. Benim buradaki varlığım Burcu’yu taklit ederek olmuş, yaptığım tabaklar onunkilerin yarısı bile değilmiş. ‘Ben senden daha iyiyim’ deyince ben de ‘Demek ki değilmişsin, sen de yenildin’ dedim” biçiminde konuştu.

Dilara, “Ben bu yarışa kimseyi taklit ederek gelmedim. Konuta gittiğimde daima çalışıyorum. hiç bir başarımı kimseye mal etmem” sözlerini kullandı.

“ONUN DÜZEYİNE İNMEM”

Burcu da yanıt olarak, şu kelamları söylemiş oldu:
“Söyleyecek fazlaca şey var fakat onun düzeyine inemeyeceğim. Benim çeyreğim olamaz zira o potada ben yoktum. Kendisini rakip görmüyorum zira takdir ediliyorsam değil, taklit ediliyorsam başarmışımdır. Ben buradan giderken bana el sallayacağını bile söylemiş oldu. Ben buralara girmiyorum. Bir cümle söylüyorum iki gün daha sonra birebirini söylüyor. Onun gerçek olmadığını bildiğim için onunla yarışmıyorum.”

“YUKARIYA ÇIKAMAZSIN BURCU”

Dilara, Burcu’nun “Söyleyecek fazlaca şey var fakat onun düzeyine inemeyeceğim” kelamlarına, “Yukarıya inemezsin Burcu” karşılığını verdi. Bunun üzerine Mehmet Şef olaya müdahale etti ve şöyleki konuştu:

MEHMET ŞEF MÜDAHALE ETTİ

“Tamam arkadaşlar, bu mevzuyu kapatıyorum. Bizim algılamakta zorlandığımız bir tartışma var aranızda, biz bunun devam etmesini istemiyoruz. Burada bütün yarışmacılar tabağını getirir, biz kıymetlendiririz ve hakkını veririz. Onun haricinde buradaki bütün tartışmalar gereksizdir. Biz yemeğe oy veririz, mevzuyu kapatıyoruz.”

“RAKİP GÖRMÜYORUM”

Öte yandan Burcu ve Dilara, birkaç gün evvel de birbirine girmişti. Kaptanlık oyunu daha sonrası açıklama yapan Burcu, Dilara’nın kendisini dokunulmazlık kazandığı vakit tebrik etmediğini söylemişti.

Kelamlarına devam eden Burcu, Dilara’yı rakip görmediğini ve onu kaptan seçmeyeceğini belirtmiş ve akabinde “Benden ona bir abla tavsiyesi, ‘hırs hoş bir şeydir fakat bunu azimle törpülemek gerekir. Yoksa hırs muvaffakiyetin önüne geçer” diye konuşmuştu.

“BANA LAF ATTIN, SES ÇIKARMADIM”

Burcu’ya yanıt veren Dilara ise “Beni rakip görüp görmemen umrumda bile değil. Senin abla tavsiyelerine gereksinimim yok. Senin bu yaşında neler yaptığını, neler konuştuğunu hepsini tek tek biliyorum. İnsanların gerisinde konuşup, yüzlerine gülüyorsun. Sabahtan beri yan tezgahımda ‘şeytanlar etrafımda, şeytanların nazarı değdi’ dedin. Bana laf atıp duruyorsun, sesimi çıkarmıyorum” demişti.

“SEN ŞEYTAN DEĞİLSİN DİLARA, YILANSIN”

Bunun üzerine hayli sonlanan Burcu, “Sen şeytan değilsin Dilara, sen bir yılansın” deyince şefler, tartışmaya müdahale etti. Somer Şef, “Arkadaşlar lütfen birbirinize çabucak sonrasında pişman olacağınız şeyler söylemeyin. Laflarımıza dikkat edelim” tabirlerini kullanmıştı.