Mansur Yavaş Twitch'te!

celikci

New member
Mansur Yavaş Twitch'te!
Gençlerin düşüncelerini önemsediği dile getiren Mansur Yavaş'ın Twicth kanalı açmasını duyurması bir çok sosyal medya kullanıcısı tarafından binlerce beğeni alırken Başkan Yavaş'ın ilk yayın tarihi de belli oldu. 'Daha güzel bir Ankara sizinle mümkün'Yaptığı paylaşımda bir Twicth yayıncısının ''Başkanım yok mu bir Twitch yayıncılığınız'' sorusuna 'Var' diyerek yanıtladığı görülürken yayınlanan video çok sayıda beğeni aldı. Mansur Yavaş yaptığı video paylaşımında,''Selam chat. Ben Mansur Yavaş. Artık bende Twicth'teyi. Çünkü siz gençlerimizin geleceğimize ışık tutacağına inanıyor ve düşüncelerine, fikirlerine büyük önem veriyorum. Sizlerin sorunları dinlemek istiyorum. Sizlerle birlikte çok sayıda yayın yapacak, yeri geldiğinde yapmış olduğunuz yayınlara katılacağım. Şimdiye kadar siz gençlerle çok sayıda güzel işe imza attık. Daha güzel bir Ankara için siz gençlere ihtiyacımız var.'' açıklamalarında bulundu. İlk yayın tarihi belli olduMansur Yavaş'ın bu hamlesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Yavaş'ın paylaşımında teşekkür ettiğim Cem Yılmaz ise başkan Yavaş'ı karşılıksız bırakmayarak paylaşıma cevap verdi. Öte yandan Mansur Yavaş'ın Twitch'te ilk yayın tarihi de belli oldu. Türkiye'nin en çok izlenen yayıncılarından olan ''pqueen'' adıyla bir kanalı olan Pelin Baynazoğlu'nun yayınına katılacak olan Mansur Yavaş, 17 Mart 2021 tarihinde Twitch ekranlarında olacak.

ALINTIDIR