Mahalle muhtarından, kendisinden ayrılmak isteyen bayana şantaj

semaver

Active member
Mahalle muhtarından, kendisinden ayrılmak isteyen bayana şantaj Tezlere bakılırsa, bu sefer de İstanbul Esenyurt’ta M.K. isimli bayan, ayrılmak istediği ve mahalle muhtarlığı yapan erkek tarafınca, 5 ay boyunca ruhsal ve fizikî şiddete maruz bırakıldı.

Muhtarın, kendi ismine toplumsal medyada geçersiz hesaplar açtığını ve bu hesaplarda kendini hayat bayanı üzere tanıttığını belirten M.K., “Bir seferinde ise bu adam, oğlumun okuluna giderek benim hayat bayanı olduğumu söylemiş oldu. Oğlumun okuldan atılması için müdüre baskı yaptı” dedi. Tehdit ve iftiralarının haricinde ayrıyeten muhtar tarafınca muhtarlık ofisinde dahi darbedildiğini sav eden bayan, o anlarda ne yapacağını bilemeyerek yalnızca fotoğraf çektiğini söylemiş oldu.

MÜDAFAA TALEP ETTİ

Yaşadıkları ile ilgili olarak yakın vakitte isimli süreç başlatan M.K, şiddet ve iftiraların bir an evvel son bulmasını isterken, muhtarın ise kendisine ve ailesine ziyan vermemesi için müdafaa talep etti.

‘BENİ MUHTARLIĞINDA DARBETTİ’

‘SİLAHLA BAŞIMA VURDU’

Tekraren darbedildiğini söz eden M.K., “Ben daha evvel biroldukça kez fiziki şiddete uğradım. Fiziki şiddetin haricinde silahı ile de beni tehdit etti. Beni öldürmekten bahsetti, silahla başıma ve çeneme vurdu. Bu hadiseden daha sonra çenemde sorun oluştu hatta. Doktora girmek istedim gidemedim. Beni konuttan çıkartmıyordu. Aileme bile beni kendi gdolayıp, kendi getiriyordu. Güya evli üzereydik, kendi kendine bu biçimde bir niyete sahipti” diye konuştu.

‘O GECE ÖLECEĞİM DİYE ÇOK KORKTUM’

En son ise muhtar tarafınca zorla alıkonulduğunu belirten M:K., “Yaklaşık 3 hafta evvel muhtarlar yemeği düzenledi ve bir azası ile beni de programa davet etti. Başıma daha hayli bela olmasın, etrafımdakileri daha fazla rahatsız etmesin diye yemeğe gitmek zorunda kaldım. Oradan çıktığımızda ise kolumdan tutup beni zorla otomobiline bindirdi. Issız bir yere götürdü, kimse yoktu yardım isteyemedim. Kapıları kilitledi ve silahını çıkardı. O gece benim vefat çıkacak diye fazlaca korktum. Bana tehditler savurmaya başladı.’ Buralardan gideceksin, kimse ile görüşmeyeceksin, seni herkese rezil edeceğim’ dedi. Elinde bana ilişkin uygunsuz fotoğraflar var ve onları aileme, eski eşime göstermekle tehdit etti. Karşı koymaya çalıştım lakin gücüm yetmedi. Bende suyuna giderek kurtuldum. O anlarda ise aklıma evladım geldi. Zira bu adam ruh hastası, bana bir şey yapmasa da çocuğuma bir şey yapar ve yaptırır. Bana da aslına bakarsanız daima ‘benim kaybedecek bir şeyim yok, ben kendim yapmam yaptırırım, benim yerime cezaevinde yatacak fazlaca’ diyordu” diyerek yaşadıklarını anlattı.

‘YAŞADIKLARIM SON BULSUN İSTİYORUM’

Olayla ilgili hata duyurusunda bulunduğunu belirten M.K., “ Cumhuriyet Başsavcısına gittim. Elimdeki kanıtları savcıya götürdüm. daha sonrasında Esenyurt emniyet müdürümüz ile konuştum. Ben kendim, oğlum ve ailem için bu ruh hastasından korunma talep ediyorum. bu biçimde insanların daha fazla bayanların canını yakmasını istemiyorum. Bu durumda olan tek ben değilim, bu adamın ömründe daima bu türlü bayanlar olmuş ve onlara da bu biçimde davranmış. Artık öteki bayanların canını yakmasın. Bana her açıdan ziyan verdi, artık bir son bulsun istiyorum” dedi.