Kuzey Irak’tan acı haber! 1 şehit

celikci

New member
Kuzey Irak’tan acı haber! 1 şehit
Kuzey Irak’ta gerçekleştirdiği operasyonda Mehmetçik sahada destan yazıyor. Adım adım terör örgütünün üslerine giden Mehmetçik teröristlere aman vermiyor. Ancak operasyon bölgesinde ara ara acı haberler de geliyor. 14 gün önce operasyon sırasında yaralanan Uzman Çavuş Murat Nar, Ankara GATA’da tedavi altına alınmıştı. Yoğun bakımda hayat mücadelesi veren askerden acı haber geldi. 24 yaşındaki uzman çavuş, 14 günlük yaşam savaşını kaybetti. 14 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDAYDIKastamonu Taşköprü ilçesi Çiftkıran Köyü nüfusuna kayıtlı 24 yaşındaki Uzman Çavuş Murat Nar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta gerçekleştirdiği operasyonda yaralanmıştı. 14 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören yaralı asker Murat Nar tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi hastanesinde şehit oldu. ACI HABER AİLESİNE VERİLDİAcı haber şehidin Taşköprü ilçe merkezi Cami Kebir Mahallesi İnönü Caddesi’nde oturan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Haberi alan aile gözyaşlarına boğuldu. ŞEHİT EVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDIAilenin tek çocuğu olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Murat Nar’ın Taşköprü ilçesine bağlı Çiftkıran Köyünde defnedilmesi bekleniyor. KUZEY IRAK’TA OPERASYONLAR SÜRÜYORSon yıllarda gücünü iyice kaybeden terör örgütü PKK’ya son noktayı koymak için Mehmetçik operasyon başlattı. Başlatılan operasyonlar kapsamında adım adım Irak’ın kuzeyi terör örgütünden temizleniyor. Türk Silahlı kuvvetleri’nin operasyonları son terörist de ölene kadar devam ettirmesi bekleniyor.

ALINTIDIR