“Külotla da sahneye çıkmasınlar” İzzet Yıldızhan RTÜK’e seslendi… Bana zımnî operasyon yapılıyor

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Gülşen, Hadise ve Hande Yener üzere müzikçilerin sahne kostümleri hakkında “Sahne adabı denilen bir gerçek var. Külotla da sahneye çıkmasınlar” diyen İzzet Yıldızhan, kendisine yönelik tenkitlere toplumsal medyadan yayınladığı görüntü ile karşılık verdi.

Instagram hesabından açıklama yapan Yıldızhan, “Bazı bayan meslektaşlarımın sahne kostümlerine ait hakaret içermeyen görüşlerimi paylaşmıştım. Lakin kimi TV kanallarında mesleği gazetecilik olmayan bireylerin fütursuz ve mesnetsiz suçlamalarına maruz kaldım” dedi.

İLGİLİ HABER İÇİN:

-Külot polemiği… İzzet Yıldızhan’ın ahlak sicili

‘HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI’

“Şahsıma ve aileme hakaret edenler hakkında hukuksal süreç başlatıldı” diyen Yıldızhan “Reyting uğruna kamuoyunu yanıltmaya çalıştılar. Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım. Bu hususta şahsıma ve aileme yönelik hakaret ve aşağılama içeren haber ve yorumlara karşı hukuksal süreci başlatmış olduğumı söylemek isterim” tabirlerini kullandı.

‘AİLEM ÇOK SIKILDI VE ÜZÜLDÜ’

Kelamlarını sürdüren Yıldızhan, “RTÜK Lideri Ebubekir Şahin ve kıymetli üyelerine sesleniyorum. Kimse, insanlara basitçe bu kadar hakaret etmemeli. Benim aileme ve anneme hakaret ediyorlar. Ailem hayli sıkıldı ve üzüldü. Gazetecilik bu mu? Benim hakkımı savunmanız gerekiyor. Lütfen gereğini yapın Sayın RTÜK Lideri ve bedelli üyeleri” formunda konuştu.