Koronavirüse yakalanan ünlü türkücü İsmail Hazar yoğun bakıma alındı! İsmail Hazar kimdir?

celikci

New member
Koronavirüse yakalanan ünlü türkücü İsmail Hazar yoğun bakıma alındı! İsmail Hazar kimdir?
Koronavirüse yakalandığı öğrenilen Türk Halk Müziği sanatçısı İsmail Hazar, durumunun ağırlaşması sonucunda yoğun bakıma alındı. Özel bir hastanede tedavi gören Hazar'ın durumunun kötüye gittiği ve solunum ünitesine bağlandığı bilgisine ulaşıldı. Koronavirüsün gittiği bir mevlitten bulaştığı tahmin edilen ünlü türkücünün sağlık durumunun kötüye gittiği ve tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği öğrenildi. Koronavirüsle mücadele eden ünlü türkücünün hayatı merak konusu oldu. Peki, İsmail Hazar kimdir? İsmail Hazar kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler... Yoğun Bakıma AlındıKoronavirüsün kendisine gittiği bir mevlitte bulaştığı tahmin edilen ünlü türkücü İsmail Hazar, tedavi gördüğü özel bir hastanede durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakım ünitesine alındı. Nefes almakta zorluk çeken Hazar'ın solunum ünitesine bağlandığına dair bilgilere ulaşıldı. Kötü Haberi Seyhan Soylu VerdiSisi lakabıyla bilinen Seyhan Soylu, İsmail Hazan'ın yoğun bakım ünitesine alındığı haberini sevenleriyle paylaştı. Sosyal medya hesabından çektiği bir videoyu yayınlayan Soylu, hastanenin kafesinde olduklarını ve İsmail Hazar'ın İngiltere'den gelen mutasyona uğramış virüs ile krona olduğunu duyurdu. Ünlü türkücüye İngiltere varyantlı koronavirüsün katıldığı bir mevlitte bulaştığı tahmin ediliyor. Kötü haberi yaptığı paylaşımla duyuran Seyhan Soylu, 'Böyle bir haberi vermek istemiyordum ama Türk Halk Müziği'nin en efendi, en beyefendi şahsiyetlerinden biri olan İsmail Hazar, şu anda yoğun bakımda.' dedi. İsmail Hazar Kimdir?1960 yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya gelen İsmail Hazar, lise eğitimini Gaziantep'te tamamladı. Hemen ardından Güzel Sanatlar Fakültesi'ne başlayan Hazar, birer sene arayla Size Selam Getirmişem, Seveceksen Gel, Gül ve Düğün Bayram albümlerini çıkardı. Bu albümleriyle de Yılın En İyi Türk Halk Müziği Erkek Sanatçısı ödülüne layık görüldü. 15 albümü bulunan ünlü türkücü İsmail Hazar, Umutsuzlar, Meyrik ve Hasretim isimli 3 ayrı sinema filminde rol aldı. İsmail Hazar'ın ŞarkılarıTürk Halk Müziği sanatçısı İsmail Hazar, Zay Oldu, Hazar, Arama Beni, Doğmuş Gibiyim, Az Bana, Bal Köpüğüm, Sen Benden Gittin Gideli, Senden Uzakta, Hazanım, İntihar, Zevzek, Unutabilmirem, Sessiz Gemi ve Helin gibi pek çok önemli şarkıyı seslendirdi.

ALINTIDIR