Koronavirüse yakalanan Hakan Ural günler daha sonra canlı yayında: Yaşadığıma inanamıyorum

Tuncay

New member
Kanal D’de hafta içi her gün yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının sunucularından Hakan Ural, bir müddetdir ekranlardan uzak kalmıştı. Koronavirüse yakalanan ve 16 gün süren tedavi devrinin akabinde ekranlara geri dönen Ural, yaşadıklarını anlattı.

“STOKİN FIRTINASI YAŞADIM”

Delta varyantına yakalandığını açıklayan Hakan Ural, canlı yayında hastalık sürecini şu biçimde anlattı; “Bir anda gelişti. Sürecim tomografiyle başladı. Kanımda ayrıyeten yükek derecede enfeksiyon çıktı. Ardından oksijen desteği yapıldı. Hastanede altı gün kaldım, bana iki gün üzere geldi.”

“Hastanenin bahçesinde bol ölçüde güneşlendim. Ben de ne olduğunu anlayamadım. Kortizon alıyorum. Stokin fırtınası denen koronavirüs hastalarının yedinci günde yaşadığı hastalığı geçirdim. Ya ağır bakımlık olacaktım ya da iyileşecektim.”

“DUYGUSAL MANADA BESLENDİM”

Ural, “Bu süreç duygusal manada genişlememe, hayata daha manalı bakmama niye oldu. Çok değer verdiğim beşerler hiç yanımdan ayrılmadı. Onların kıymetini bu süreçda daha yeterli anladım” dedi.

Sevdiklerine ve seyircilere bu süreçte yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Hakan Ural, eşinin de bu süreçte büyük destekçisi olduğunu söylemiş oldu.

Hakan Ural’ın canlı yayındaki kelamlarından satırbaşları;

“Gerçekten ben yaşadığıma kendim inanamıyorum, her şey yolunda üzereydi bir anda kötüleştim. Allah razı olsun sevenlerimizden, dualarını eksik etmeyenlerden. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum.”-Covid belirtileri devam ediyordu, kendimde bir anormallik hissettim. Ateşim hiç düşmedi. Kesinlikle tomografi çektirin!-Benim sürecim tomografiyle başladı. Düzgün ki çift aşılıyım. Benim kanımda epey fazla enfeksiyon çıktı. ‘Tedbir gayeli kalıyorum’ diye düşündüm ancak o gece benim bedellerim uçmuş…-2.5 üç gün epey zorlandım. Hastanede altı gün kaldım lakin yaşadıklarıma inanamadım. Perşembe günü taburcu oldum.-Bu kadar vakit geçti üzere de gelmiyor bana üç gün üzere hissediyorum fakat bakıldığında 16 gün sürdü. Benim rastgele bir kronik hastalığım yok, sıhhatime da dikkat ederim…

“Covid belirtileri devam ediyordu, kendimde bir anormallik hissettim. Ateşim hiç düşmedi. Kesinlikle tomografi çektirin!”

“İYİ Kİ ÇİFT AŞILIYIM”

“Benim sürecim tomografiyle başladı. Güzel ki çift aşılıyım. Benim kanımda hayli fazla enfeksiyon çıktı. ‘Tedbir maksatlı kalıyorum’ diye düşündüm ancak o gece benim bedellerim uçmuş…”

“2.5 üç gün fazlaca zorlandım. Hastanede altı gün kaldım fakat yaşadıklarıma inanamadım. Perşembe günü taburcu oldum. Bu kadar vakit geçti üzere de gelmiyor bana üç gün üzere hissediyorum fakat bakıldığında 16 gün sürdü. Benim rastgele bir kronik hastalığım yok, sıhhatime da dikkat ederim…”