Konya'da dehşet! Kendisini kahvaltı için uyandıran eşini ve kızını kaynar suyla haşladı

celikci

New member
Konya'da dehşet! Kendisini kahvaltı için uyandıran eşini ve kızını kaynar suyla haşladı
Konya'da kendisini sabah kahvaltısı için uyandıran eşini ve henüz 1.5 yaşında olan küçük kızını kaynar suyla haşlayan Ali A. isimli şahıs gözaltına alındı. 5 yıllık eşi ve küçük kızı Eylül'ü üzerlerine kaynar su dökerek haşlayan şahsın gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Aralarında Şiddetli Geçimsizlik YaşanıyorduAlınan bilgilere göre, Konya'da 6 yıl önce evlenen otomobil tamircisi Ali A. ve Rukiye A. çifti arasında evlendikten kısa bir süre sonra şiddetli geçimsizlik yaşanmaya başladı. 2019 yılının Şubat ayında evi terk ederek ailesinin yanına yerleşen Rukiye A., çocukları dünyaya geleceği için eşiyle tekrar barıştı ve evine geri döndü. Eşi ve Küçük Kızını Kaynar Suyla Haşladı9 Ocak günü eşi Ali A.'yı kahvaltı yapması için uyandıran Rukiye A. dehşeti yaşadı. Kendisini uyandıran eşine sinirlenen gözü dönmüş adam ısıtıcıdaki sıcak suyu eşinin üzerine döktü. Bu sırada kaynar su, annesinin yanında olan 1.5 yaşındaki Eylül'e de geldi. Olay sonrasında gözaltına alınan Ali A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Talihsiz Kadın Dehşet Anlarını AnlattıTedavi gördüğü hastanede yaşadığı dehşet anlarını anlatan talihsiz kadın, kahvaltı yapması için uyandırdığı eşinin kendisine sinirlenerek ısıtıcıdaki kaynar suyu boynundan aşağı döktüğünü söyledi. Aslında eşinin kaynar suyu yüzüne atmak istediğini söyleyen Rukiye A., 'Ben yüzümü çevirmeseydim yüzüme geliyordu. O an can havliyle kaçtım ama tişört üzerime yapışmıştı. Kaynar suyun kalanını arkamdan döktü.' dedi. Komşusuna Sığınarak Canını KurtardıKomşusuna sığınarak canını kurtardığını anlatan talihsiz kadın, komşusunun kendisine yardım ettiğini söyledi. Gözaltına alınan eşinin serbest bırakıldığını öğrenen Rukiye A., 'Benim ve çocuğumun can güvenliğimiz yok ve tehlikede.' ifadelerini kullandı. 'Kimse Seni Savunamaz'Kocası tarafından sürekli ölümle tehdit edildiğini öne süren ve kocasının kendisine sürekli 'Seni öldürsem 5 yıl alırım. 3 yıl yatar çıkarım. Bana bir şey olmaz. Ben seni şu an öldürsem seni kimse savunamaz.' şeklinde sözler söylediğini iddia etti. Genç kadının avukatı Elif Zehra Türkmen ise Pazartesi günü işlemleri başlatacaklarını ve şahsın adli kontrol ile serbest bırakılmasıyla ilgili gerekli itirazları yapacaklarını söyledi. Ali A.'nın tutuklu yargılanması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyleyen avukat Türkmen, boşanma aşamasında da her türlü desteği sağlayacaklarını dile getirdi.

ALINTIDIR