Kılıçdaroğlu’nun ifşa ettiği trol hesap ‘destek istedi’: ‘Yoğun bir akın var, dayanak olmalısınız’

semaver

Active member
Kılıçdaroğlu’nun ifşa ettiği trol hesap ‘destek istedi’: ‘Yoğun bir akın var, dayanak olmalısınız’ CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yayınladığı görüntüde Saray’ın trollerini ifşa etmişti.

Kılıçdaroğlu, “Son 6 ayda beni etiketleyen 700 binden çok tweet atılmış. Bunların 300 binini bu maaşlı trollere ürettirmişler. Bu sarayın her şeyi geçersiz her şeyi yasa dışı. Devleti suça alet ediyorlar. Ses dinlemesi yapıyorlar, mobese ile her hareketimizi takip ediyorlar. Dijitalde de bir trol ordusu ile karalamalar yapıyorlar. Sarayın tüm meşgalesi bu. Halk ise sefalet içerisinde. Durun birincisini anlatayım: Nevzat Kanlı öteki namı son laik bükücü. Nevzat Kanlı benim dijital sapığım üzere bir şey. Ne yazsam ne tweet atsam nerede konuşmam yayınlansa bu sapığım çabucak altına küfürleri döşüyor” sözlerine yer vermişti.

Kılıçdaroğlu’nun ifşa ettiği hesaplardan biri ise Son Laik Bükücü isimli hesaptı. Kılıçdaroğlu’nun görüntüsünün akabinde hesap, hesabına yönelik ağır bir taarruz olduğu belirterek; takviye istedi.

Kelam konusu hesap yaptığı paylaşımda şu tabirleri kullandı:

”Kılıçdaroğlu tarafınca şahsen amaç gösterilen Son Laik Bükücü, @medyaadami

ve @themarginale hesaplarına ağır bir atak var. Bu tweeti elden ele yayıp hesaplara olabildiğince takviye olmalısınız.”

EREN FAZİLET DE İFŞAYA BAŞLADI

Kılıçdaroğlu’nun görüntüsünün akabinde CHP’li Eren Fazilet de trol hesapları ifşa etmeye başladı. Erdem’in paylaşımlarına bakılırsa, Marginale isimli hesap TÜGVA Mütöncedenli Heyeti Üyesi Emrah Atilla‘ya ilişkin.

Emrah, nasılsın canım benim? pic.twitter.com/a8a6451nGw

— Eren Erdem (@erenerdemnet) January 30, 2022

Erdem’in hususla ilgili paylaşımları şöyle:

Hayırdır, anamıza sövüyordun çakma Trakyalı! https://t.co/S7r1h5lnYR

— Eren Erdem (@erenerdemnet) January 30, 2022

Fazilet bir öteki paylaşımında da, “Nevzat’cığım… An itibariyle nargile marpucu ağzında, bacak bacak üstünde, elinde telefon… Geç oldu artık, konutuna git iki gözüm… Biraz CMK, TCK çalış, ok” sözlerine yer vererek iki hesabı daha ifşa etti.