‘Kibariye’nin istekleri bitmek bilmedi’ Borçlarını ödemedi mi?

Tuncay

New member
Geçtiğimiz hafta bir yerde sahneye çıkan Kibariye, kul hakkı yemediğini ve kimseye bir borcu olmadığını söyleyerek, alacaklı olduklarını tez eden kuaför ve modacıya “Sponsorluk karşılığında yapıldı” karşılığını vermişti.

Kuaför salonunun sahibi Kemal Damdelen ve Kibariye’nin sahne kostümlerini hazırlayan modacı İsmail Günüç ise ‘teve2 Magazin Masası’na telefonla bağlanarak, ünlü müzikçi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundular.

“KİBARİYE DÖRT BİN 200 TL’LİK BORCUNU HALA ÖDEMEDİ”

Kemal Damdelen, Kibariye’nin saçına 300 adet kaynak ve bakım süreci yaptıklarını ve sürecin bedeli olan dört bin 200 TL’yi tahsil edemediklerini söylemiş oldu. Ünlü müzikçi ile sponsorluk mutabakatı da yapmadıklarını belirten kuaför, “Sadece paramızı almak istiyoruz” dedi.

Kuaför Damdelen, “Parayı ödemediğini medya danışmanı da kabul ediyor. ‘Bana parayı ödemedi’ diyor, ancak Ali Beyefendi ise ‘Ödedi’ diyor. Bizi yalancı durumuna düşürdü, bir de kelam verdi” halinde konuştu.

“24 BİN TL BORCU VAR”

Kibariye’den alacaklı olduğunu sav eden modacı İsmail Günüç ise sanatkarın sahne kostümlerini hazırladığını ve 24 bin TL’lik borcu alamadığını söylemiş oldu. İsmail Günüç, Kibariye’yle bir kostüm için sponsorluk muahedesi yaparak başladıklarını lakin daha sonrasında istekleri bitmediği için muahedeyi bitirdiklerini söylemiş oldu.

“İDDİALAR HAKİKAT DEĞİL! MAHKEMEYE BAŞVURABİLİRLER”

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık, ‘teve2 Magazin Masası’ programı sunucusu Timuçin Güner’e attığı bildiriyle, kelam konusu savlara cevap verdi.

KİBARİYE’NİN EŞİNDEN GELEN BİLDİRİ

Ali Küçükbalçık, “İddiaları doğal ki yanlışsız değil. Bu mevzuyu Kibariye Hanım’ın verdiği röportajla bir arada bitmiş oldurdik, daha fazla konuşmayacağız. Kendilerini haklı gorenler Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerine başvurabilirler” tabirlerini kullandı.

Kibariye, “Bir anam var, anam ölsün ki bu ismini artık anmak istemediğim ve Allah’a havale ettiğim bireyler bu işi bir promosyon olarak yaptılar. Bütün sanatkarlar promosyon yani sponsorlukla ayakkabılar, kıyafetler giyiyor, giyiyoruz. Kendilerinin paralarını gönderdim fakat bu olay beni ziyadesiyle üzdü” demişti.

“ALLAH’A HAVALE ETTİM”

61 yaşındaki sanatçı, “13 yaşından beri sahnelerdeyim. O gün beni nasıl tanıdılarsa bugün de birebir Kibariye’yim. Kimsenin gururuyla, onuruyla, parasıyla, ekmeğiyle oynamadım. Daima sesimin ekmeğini yedim. Mevzuyu Allah’a havale ettim. Bu da bu biçimde bilinsin” biçiminde konuşmuştu.