Kibariye: Paramı Seda Sayan kurtardı

Tuncay

New member
Psikolog Gökhan Çınar’ın sunumuyla yayınlanan ‘Paylaş Benimle’nin bu haftaki konuğu Kibariye oldu. Üç gün üst üste programda yer alan Kibariye, çocukluğu, gençliği ve pek bilinmeyen aile hayatını anlattı.

Kibariye, programın üçüncü gününde Seda Sayan itirafıyla gündem oldu. Seda Sayan ile bir devir tıpkı konutta yaşadıklarını ve Sayan’ın kendisini adeta çekip çevirdiğinden bahsetti.

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Sahne ömrüne başladığı devirleri anlatan Kibariye, Seda Sayan ile birebir yerde çalıştıklarını ve bir periyot tıpkı konutta yaşadıklarını, Sayan’ın kendisinin kazandığı paradan kalacağı konuta kadar kendisini yönlendirdiğini söylemiş oldu.

Müzikçi, Sayan’ın para işlerinden anlamadığını bildiği için kendisine daima yardımcı olduğunu ve bu yüzden ona epey büyük bir minnet borcu olduğunu tabir ederken duygulandı.

“EVİ TOPLAYAN SEDA’YDI”

Seda Sayan ile anılarını anlatırken duygulanan Kibariye, Seda Sayan’ın meskeni derleyen, toplayan temizleyen taraf olduğunu tabir ederek, Kadırgalı Aysel lakaplı Sayan’ın ezelden beri fazlaca pak olduğunu anlattı.

“‘HADİ KİBOŞUM UYUYALIM’ DER, YOĞURT YEDİRİRDİ”

Seda Sayan’la senelerca tıpkı meskeni paylaşan Kibariye;”30 sene geçirdim. Bana yardım ediyordu. Allah razı olsun. Yemeğimi yapardı. ‘Hadi Kiboş’um uyuyalım. Yarın sesin çıkmaz’ kederi. Yoğurt yedirip yatırırdı. Kendisi konutu toplayıp, bulaşıkları yıkayıp… Tıpkı karyolada sarılıp yatıyorduk” açıklamalarında bulundu.

“PARAMI SEDA ALDIRTTI”

Çalıştığı yerden alamadığı parasını da Seda Sayan’ın aldığını anlatan Kibariye, “Paramı vermediler. Onun çabasını Seda verdi. ‘Bu kız burada saatlerce müzik söylüyor. Gırtlağı kıpkırmızı’ dedi. Paramı aldı. sahneye birinci çıktığı devirde kendisini üzen olayı, şu sözlerle tabir etti:

SEDA SAYAN KAYITSIZ KALMADI

Kibariye’nin kendisiyle ilgili kelamlarından bir kısmı Instagram hesabından paylaşan Seda Sayan ise yakın dostuna “Kiboşuuummm… Canım arkadaşım, billur seslim” diye seslendi.

“ALLAH KİMSEYİ BERBAT YARATMAZ”

Sahneye birinci çıktığı periyotta yaşadığı bir olayı da anlatan müzikçi, “Önce beni yakışıksız buldular. ‘Güzel bir bayan değil’ dediler. ‘Bunu biz almayız. Sahne gerisinden okutalım. Perde gerisinden okutmaya devam edelim.’ dediler. Bu benim epey gücüme gitti. Allah kimseyi berbat yaratmaz” tabirlerini kullandı.